Így rappelte karácsonyra a martfűi polgármester, hogy pénzügyileg minden rendben

Ilyet sem gyakran látni.

Egy martfűi médiamunkás úgy gondolta, hogy karácsonyra készít a városról a városnak egy kedves klipet, amiben 250 helyi lakos volt a segítségére, köztük a hivatal dolgozói is.

Az Abba együttes Super Trouper című számának feldolgozásában a polgármester nem vállalta, hogy dalra fakadjon, mert elmondása szerint jobban jár mindenki, ha nem hallják a rossz énekhangját. A közös produkcióból azonban mégsem maradhatott ki, igy dr. Papp Antal rappelve hozta a világ tudtára, hogy

„A VÁROS JÓL ÁLL, JÓ A KEDVEM / FINANCIÁLISAN MINDEN RENDBEN"

A független településvezető kétség kívül bevállalós. Azt mondja, a humor az élet sava-borsa, e nélkül szürkébb lenne az életünk. A panaszkodáson kívül mást is lehet tenni: például meglátni az apró szépségeket magunk körül – írja a szoljon.hu.

#Martfű - Szuper csúcshely

Martfű - "Szuper csúcshely" Készült Marfű Média 2018. Készítették Magyar Mária Nagy Sándor Kovács Tamás Herbály Jánosné Tóth László Az instrumentált készítette: Sing King Karaoke https://www.youtube.com/channel/UCwTRjvjVge51X-ILJ4i22ew Szöveg: Kovács Tamás, Magyar Mária Hangmérnök: Kovács Tamás Szerkesztő, rendező: Magya Mária Operatőr, vágó: Nagy Sándor, Tóth László Dalszöveg: 1.