Most egy Fidesz-közeli rádióban zsidózták le Jakab Pétert, Bayer Zsolt meg jót röhögött rajta

Nehezen tud megfelelni a fideszes sajtó az összes szélsőségnek egyszerre.

Jakab Pétert, a Jobbik szóvivőjét először a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Echo tévé Keménymag című műsorában gúnyolták „Jákobozással”, majd miután az ellenzéki politikus ezen felháborodott, a csatorna elnézést kért, és kitiltotta az érintett vendégeket.

A történet azonban itt nem állt meg, Jakab ellen a Fidesz médiája bosszúhadjáratba kezdett, és napjainkban azzal foglalkoznak, hogy tíz évre visszamenőleg megnéznek minden online elérhető Jakab-beszédet, hogy aztán belemagyarázhassanak valamit egy-egy mondatába.

Így lett a zsidó dédapa miatt lezsidózott Jakab Péterből előbb antiszemita, majd rasszista, végül homofób csupán néhány nap leforgása alatt.

Nemrég egy cikkünkben mi is írtunk arról, hogy miután az Echo tévé a zsidózás után elnézést kért, és még a műsorban szereplő vendégeket is kitiltotta, mégis mi lesz Bayer Zsolttal, a kocsmaszagú politikai demenshőbörgés szellemi vezetőjével, aki szintén zsidózott már, ha éppen ahhoz volt kedve.

Nos, a kérdés egyre aktuálisabb, ugyanis a Magyar Hang kiszúrta, hogy Bayer Zsolt a kormányközeli Karc FM-en hallható Paláver című műsorban szerdán jót nevetett egy zsidóviccen, aminek -milyen meglepő-, pont Jakab Péter volt a főszereplője.

A viccet elsütő betelefonáló a történetben szereplő zsidó férfi szerepét szándékosan „Jakab Péter-félének” nevezte, sőt azt sem titkolta, hogy magát a viccet is Jakabnak címezte - Bayer pedig műsorvezetőként figyelmeztetés helyett inkább jót nevetett az úgynevezett humoron.

Jó kérdés, hogy miután a fideszes 888.hu-tól egy fidelitasos rendezvényen történt karlendítés miatt távozott egy újságíró, majd három másik propagandistát az Echo tévéből kellett kitiltani zsidózás miatt, a médiahatóságnak mi lesz a véleménye arról, hogy az említett rádióadásban simán elsüthetnek a betelefonálók egy ellenzéki politikusnak szánt zsidóviccet úgy, hogy azon a műsorvezető még biztatásul nevet is egy jót.

(Fotó: Kallos Bea/MTI)