Dübörög a szabadságharc: Manfred Weber várható útvonalán leszedik a Juncker-plakátokat

Nekünk nem diktálhat senki!

Kedden érkezik Magyarországra Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltje. A politikus "egyeztetésre" érkezik, miután a párt 12 tagja 9 országból kezdeményezte a Fidesz kizárását.

Weber ezt követően fogalmazta meg elvárásait, amelyek teljesülését a Fidesz maradásának feltételéül szabta. Mivel Weber német, így a magyar gazdaságot mozgató német autógyárak miatt illik odafigyelni a szavaira, ezért Orbánék egy időre legalább - felfüggesztették a verbális huszárkodást Brüsszellel szemben.

Weber feltételei között volt, hogy a kormány függessze fel az EU- és Soros-ellenes kampányát - erre Orbánék ígéretet is tettek - írja a 444.hu.

Mivel Orbánék rendesen teleplakátolták - természetesen az adófizetők pénzén, miből másból - az országot Juncker és Soros arcával, így bőven jutott belőle a Ferihegyi útra is. A 444 olvasója által küldött fotón viszont jól látható, hogy - legalábbis azon az úton - egyelőre felfüggesztettük a szabadságharcot, így aki arra jár, most nem tudhatja meg, mire készül Brüsszel.

(Fotó: 444.hu.)