Itt egy videó arról, ahogy laboratóriumi nyuszik először találkoznak a természettel

Itt egy videó arról, ahogy laboratóriumi nyuszik először találkoznak a természettel

Az Orbán-kormány már hétmillió nyuszit is megetetne az emberekkel... :(

Egy Spanyolországban készült videót tett közzé a kutyabarat.hu, amely 8 nyuszi történetét mutatja be. Ezek az állatok laboratóriumi kísérletek alanyai voltak, azonban már az elaltatásukra vártak, mert már nem voltak alkalmasak további beavatkozásokra. Egy állatvédő szervezet azonban elhozhatta őket az egyetemről, és egy farmra vihette az állatkákat, akik korábban soha nem találkoztak a természettel, egész életükben mesterséges környezetben éltek.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/rQSN-RltllI.jpg?itok=x5lp6Cyc","video_url":"https://www.youtube.com/watch?time_continue=124&v=rQSN-RltllI","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

Némileg idetartozik, hogy Nagy István agrárminiszter mai bejelentése szerint az Agrárminisztérium és a nyúl terméktanács célja, hogy a nyúlágazatban a jelenlegi 4-4,5 millióval szemben 2022-re hétmillió vágóállatot tenyésszenek a hazai termelők.