Az Igazságügyi Bizottság fideszes alelnökének belefér, ha "buzi kurvának" neveznek egy nőt, csak, mert jobbikos?

Az Igazságügyi Bizottság fideszes alelnökének belefér, ha "buzi kurvának" neveznek egy nőt, csak, mert jobbikos?

Különben is, a videón az ütés nincs rajta. 

Vitányi Istvánt arról szerettük volna kérdezni, igaz-e, hogy a jobbikos hölgyet nagy nyilvánosság előtt letámadó, mocskoló, majd megütő férfival munkakapcsolatban áll. Ám az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságának fideszes alelnöke szerint, mivel a konkrét bántalmazást a videó nem bizonyítja, a felvételen elhangzó "buzi kurvázással" kapcsolatban nincs mit nyilatkoznia. 

Múlt csütörtökön írtuk meg, hogy  március 29-én, pénteken, a debreceni Főnix csarnokban megrendezett Majka koncerten egy korábban a Fidelitasban politizáló férfi megütött, és útszéli stílusban gyalázott egy Jobbik-szimpatizáns nőt. A sértett látleletet vett és feljelentést tett a rendőrségen.

Megütött egy nőt a fideszes, csak azért, mert Jobbik-szimpatizáns | Alfahír

Információink szerint március 29-én, pénteken, a debreceni Főnix csarnokban megrendezett Majka koncerten egy korábban a Fidelitasban politizáló férfi megütött egy Jobbik-szimpatizáns nőt. A sértett látleletet vett és feljelentést tett a rendőrségen.. Beáta 13 éves unokaöccsét kísérte el a koncertre. A rendezvényt követően ő és unokaöccse a ruhatár felé vette az irányt, ahol a férfi inzultálni kezdte, durva sértegetésekkel belekötött Beátába.

Beáta állítása szerint Tikász Ferenc, aki korábban a berettyóújfalui Fidelitas elnöke is volt - jelenleg a város "munkaszervezet-vezetője"

rövid, de velős mocskolódás után megütötte őt.

A hölgy azt mondja, az ütés egyszerre érte a mobilt és a homlokát, amin jókora duzzanat is keletkezett.

Pénteki közleményében a Jobbik "gyávának, férfiatlannak és botrányosnak” nevezte az esetet. A párt közölte: várják a Fidesz reakcióját, elhatárolódását,

"bár ha Pócs János parlamenti képviselőjük kazános alázása, és az egyik polgármesterük szexuális kényszerítése sem verte ki a kormánypártnál a biztosítékot, minden bizonnyal ez az ügy sem fogja."

A jóslat nagyjából pontosnak is bizonyult. A kormánypárt egyetlen szóra sem méltatta a nőverést. Az Alfahír úgy értesült, Tikász Ferenc rendszeres munkakapcsolatban van Vitányi István fideszes országgyűlési képviselővel. Amikor azonban erről érdeklődtünk volna, a politikus érdemi nyilatkozat nélkül ránk csapta a telefont, mert szerinte a felvétel, a bántalmazást nem bizonyítja. Azt elismerte, hogy a videón vaskos gyalázkodás hallható, ám, így sem engedte meg, hogy kérdéseinket feltegyük neki, arra hivatkozva, hogy múlt heti cikkünkben "valótlanságot állítottunk".

Így tehát kénytelenek vagyunk azt gondolni, hogy

 a fideszes "régi vágású kereszténydemokráciába" simán belefér az, ha egy nőt nagy nyilvánosság előtt  "köcsög, buzi kurvának" neveznek.