Orbán Viktor megjelent a jobbikos sajtótájékoztatón, és megdöbbentő beismerést tett

Orbán Viktor megjelent a jobbikos sajtótájékoztatón, és megdöbbentő beismerést tett

A miniszterelnök ugyan csak papírmasé formában volt jelen a röszkei tranitzóna bejáratánál, ám így is igen fontos információt hozott magával: 

„Eddig 86.000 migránst engedtem be”

Pintér Tamás a sajtótájékoztatón emlékeztetett: a Jobbik 2015 eleje óta követeli a határőrség visszaállítását, ám javaslataikat a Fidesz rendre lesöpörte az asztalról. A párt országgyűlési képviselője leszögezte: helyeslik a határkerítés megépítését, ám már négy éve hangsúlyozzák, hogy önmagában nem elegendő a migráció megfékezésére. 

Hangsúlyozta:

a magyar-osztrák határon évente 15-20 ezer illegális migránst fognak el, ami egyértelműen bizonyítja, hogy a kerítés nem állítja meg őket, és indokolja a határőrség visszaállítását. 

Az Orbánék által titokban beengedett 86.000 migránsról az emberek nem tudhatnak, hiszen "úton-útfélen plakátok harsogják nekik, hogy a kormány milyen kemény küzdelmet folytat a migráció ellen" - tette hozzá Pintér. 

"Görögországban állomásozó migráns-hordákkal rémisztgetnek minket, miközben ezrével engedik be az országba a migráns munkásokat, akik a magyar emberek munkáját veszik el"

 - mutatott rá a politikus. Hozzátette: a kormány országszerte egyre több migránsszállót épít, s "csak idő kérdése és migránsvárosok fognak kialakulni." Pintér szerint 

"a kormány az elüldözött magyarok helyébe bevándorlókat akar telepíteni".

Ezzel szemben a Jobbik egyaránt meg kívánja állítani a be- és a kivándorlást is – szögezte le. 

Megjegyezte: ezrével engednek be "úgynevezett oltalmazottakat" is, akik "vandálkodnak, erőszakoskodnak", és még elég rendőr sincs, aki megvédené a magyar embereket tőlük.