Fogy az ideje Bangónénak - a Fidesz tájékoztató kampányba kezd róla

Fogy az ideje Bangónénak - a Fidesz tájékoztató kampányba kezd róla

Gyakorlati szempontból is.

Nem csak erkölcsi kérdéseket vet fel Bangóné Borbély Ildikó patkányozása, de gyakorlati megfontolásból is problémás, hogy a Fidesz nyelvén szólalt meg a szocialista politikus.

Hidvéghi Balázs, az állampárt kommunikációs igazgatója az MTI szerint ma bejelentette, mivel pénteki és szombati felszólításuk mind a Bangóné, mind az MSZP vezetői részéről "süket fülekre talált", csak "kínos és gyáva magyarázkodásba kezdtek", ezért a Fidesz első lépésben egy rövidfilmmel fordul az emberekhez, mert ilyen durva és sértő mondat nem maradhat következmények nélkül, és arra kérik őket, hogy emlékezzenek erre a május 26-án az európai parlamenti szavazás napján. Sőt, elmondta: további lépések is lesznek, attól függően, miként folytatódik a történet, mert erről "az egészen elképesztő botrányról" tájékoztatni kell a választópolgárokat.

Nem alternatíva a patkányozás, a Fidesz szavazói ugyanolyan áldozatok | Alfahír

Az MSZP-es Bangóné Borbély Ildikó patkányozása ismét megmutatta, hogy valami nem stimmel a magyar közéletben, aminek viszont nem okozói, sokkal inkább elszenvedői a Fidesz szavazói - ugyanakkor az állampárt politikusa, "újságírói" rendkívül sokat tettek azért, hogy elfogadottá vált a gyűlöletbeszéd, a trágárság.

Azért az milyen hihetetlen, hogy egy MSZP-s politikus még akkor is tudja a Fideszt segíteni, ha éppen szókimondó módon gyalázza őket.