A Fidelitas szerint Karácsony alkalmatlanságát bizonyítja a zuglói parkolási botrány

A Fidelitas szerint Karácsony alkalmatlanságát bizonyítja a zuglói parkolási botrány

Amit ugye a Fidesz és az MSZP szavazott meg.

Amit ugye a Fidesz és az MSZP szavazott meg.

A közpénzek feletti őrködés legbiztosabb támasza és a korrupciós ügyek feltárója, vagyis a Fidelitas újabb korrupciós botrányra hívta fel a figyelmet, még hozzá a Fidesz és az MSZP által (és Karácsony Gergely asszisztálása mellett) megszavazott zuglói parkolási botrányra.

„Karácsony alkalmatlanságának az ára napi 1 millió forint – Ön fizeti!”

A szervezet tagjai ezzel a szöveggel ellátott fekete kukászsákot is magukkal cibáltak az esőben, majd ha már itt voltak, rá is húzták azt az egyik parkolóórára.

A Fidelitas fővárosi vezetője pénzszivattyúnak nevezte a zuglói parkolási rendszert, és magyarázatot kért a kerület polgármesterétől, azt is firtatva, "kikhez folyik el ez a rengeteg pénz".

Szerencsére az érintett Karácsony Gergely is szükségét érezte reagálni, aki szerint viszont a zuglói parkolás 100 milliós nyereséget hozott.

"Többet is fog, ha saját kézbe vesszük az üzemeltetést. Ezt a javaslatot azonban ellenzi a Fidesz, amely a zuglóiak helyett a parkolási cég oldalára állt."

Összefoglalva tehát: a Fidesz ifjúsági szervezete szerint Karácsony Gergely alkalmatlan, mivel a Fidesz és az MSZP által megszavazott, amúgy kormánypárti kötődésű cégeknek kiszervezett parkolási rendszerben kár éri az adófizetőket.

Világos.

És még csak hétfő van.