Magabiztosan győzött a magyar válogatott Azerbajdzsánban

Magabiztosan győzött a magyar válogatott Azerbajdzsánban

A magyar csapat kezdte dominánsabban bakui Eb-selejtezőt, az első 10 perc után 67:33 volt a labdabirtoklás százalékos aránya a javunkra, az azeriektől láthattunk néhány kemény szabálytalanságot.

A 18. percig kellett várni az első gólra, Dzsudzsák Balázs remekül ívelt be egy szabadrúgást jobb oldalról, Orbán az ötösről csúsztatva szerezte meg a vezetést a magyar válogatottnak (0-1).

A második félidőt jól kezdtük, az 53. percben újra Willi Orbán volt eredményes, ezúttal egy ötösön belüli tömegjelenet végén combbal juttatta kapuba a labdát, megszerezte saját és csapata második gólját ma (0-2).

A 69. percben ránk ijesztett Azerbajdzsán, a bal oldalon ugratták ki Ramazanovot, éles szögből lőtt, Gulácsi ezt még tudta védeni, de a kipattanóra üresen érkezett Madatov és szépített (1-2).

A következő percben viszont sikerült még azelőtt lehűteni a kedélyeket, mielőtt az azeriek rohanni kezdtek volna az egyenlítésért. Élete első felnőtt válogatott meccsén Holman Dávid a 16-osnál Kleinheislertől kapott passzt, belépett a védő mögé, nagyjából 11 méterről a bal felsőbe bombázott védhetetlenül, eldöntve a mérkőzést. Azerbajdzsán-Magyarország 1-3.

Győzelmével a magyar válogatott átvette a vezetést az E csoportban.

A horvátok legyőzték a walesieket | Alfahír

Horvátország 2-1-es győzelmet aratott a labdarúgó Eb-selejtezők E csoportjában, melyben Magyarország is szerepel. Vb-ezüstérmes déli szomszédaink először a 17. percben James Lawrence öngóljával szereztek vezetést. A visszaérkező védő nagyon szerencsétlenül botlott a labdába.