Tállai András: Nem lesz ingatlanadó

Tállai András: Nem lesz ingatlanadó

A Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, Tállai András szerint összességében 80 milliárd forintos adócsökkentést hoz a jövő évi költségvetés. Tállai a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy nem várható a jövőben az ingatlanadó bevezetése. 

Tállai hozzátette, hogy a terhek enyhítése mellett legalább annyira fontos, hogy az adminisztrációs feladatok mérséklése nyomán jövőre számos adófizető dolga egyszerűbbé válik, kevesebb időt kell majd az adóügyek elintézésére fordítani.

"Az ország gazdasági adatai kiválóak, emelkedik az életszínvonal, egyszerűbben érvényesülhetnek a vállalkozások. Nehezen érthető, hogy a balliberális ellenzék ilyen helyzetben is az adóemelésen, megszorításon gondolkodik"

- tette hozzá a pénzügyminiszter helyettese. 

Tállai kiemelte, hogy a közeljövőben nem várható sem adóemelés, sem pedig az ingatlanadó bevezetése.  

Így kell átadni egy mosodát | Alfahír

Az átadások nagymestere, Tállai András a Facebook-oldalán mutatta meg, hogy bárhol meg lehet szervezni egy szalagvágással egybekötött ünnepséget, ha a helyzet úgy hozza. Most épp a képviselői körzetéhez tartozó Cserépváralján, a Bükki Kaptárkő Szociális Szövetkezet mosodájánál mutatott példát fideszes párttársainak.