"Ha Orbán marad, 15 év múlva Magyarország nem az Európai Unió része lesz, hanem orosz gyarmat"

"Ha Orbán marad, 15 év múlva Magyarország nem az Európai Unió része lesz, hanem orosz gyarmat"

"A miniszterelnök elmúlt 9 évét tökéletesen jellemzi az, hogy szerinte az egyik kezében kőműveskanál volt, a másikban meg kard. A baj az, hogy mindkettőt a nemzet ellen fordította"

- reagált Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője lapunkhoz eljuttatott közleményében Orbán Viktor miniszterelnök Tusnádfürdőn a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetemen elmondott beszédére.

Az ellenzéki politikus szerint Orbán a magyarokat elszigetelte Európában, és hátba is szúrta, miközben belerúgott a saját szövetségeseibe is, csak azért, hogy itthon szabadságharcost játszhasson. Ezalatt pedig "visszavezette Magyarországot az oroszok ölelésébe, ahonnan 30 éve szabadulni akartunk."

A beszédben emlegetett nagy gazdasági prosperitással szemben Jakab szerint az igazság az, hogy a Fidesz a magyarokat az Unió egyik legszegényebb nemzetévé tette, béremelés helyett pedig most már százezres nagyságrendben telepít be gazdasági bevándorlókat az elüldözött magyarok helyére. "Azok a honfitársaink pedig, akik itt maradnak, jó eséllyel a szétvert egészségügy áldozatai lesznek, ahol évente 24 ezer ember hal meg a nem megfelelő ellátás miatt." 

"Orbán Viktor szó szerint a nemzet mészárosa lett. Strómanok ura, akit csak a saját hatalmi tébolya érdekel, és ennek oltárán kész feláldozni Magyarországot is"

- véli a Jakab és úgy látja, már itt az ideje, hogy

az őszi önkormányzati választáson Magyarország beáldozza végre a Fideszt, különben 15 év múlva Magyarország nem az Európai Unió része lesz, hanem orosz gyarmat, egy Orbán nevű orosz helytartóval.