Ezt nem hiszi el! A DK-nak is van egy japán származású önkormányzati képviselőjelöltje, aki be is szólt a Fidesz idegenellenes japán származású képviselőjelöltjének

Ezt nem hiszi el! A DK-nak is van egy japán származású önkormányzati képviselőjelöltje, aki be is szólt a Fidesz idegenellenes japán származású képviselőjelöltjének

Ááááááááááááááááááááááááá! Ez a kemény!

Sokszor hallottuk már, hogy Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc valójában nem létezhetnek egymás nélkül. Erre a furcsa (politikai) szimbiózisra itt egy újabb példa. 

Bejárta ma a sajtót, hogy Song Simon, a Fidesz japán származású kispesti önkormányzati képviselőjelöltje bevándorlásellenes posztokat osztott meg a Facebookon.

És mit ad Isten?!

A DK-nak is van egy japán származású önkormányzati képviselőjelöltje Budapesten, a VI. kerületben. 

Miyazaki Jun ezt írta mai közleményében:

"A Demokratikus Koalíció szerint Song Simon ne lepődjön majd meg, ha őt is eléri a bevándorló-ellenes gyűlölet, amit ő maga is oly' serényen táplál az önkormányzati kampányban. A DK szerint nincs szükség olyan emberekre, akik magyarság-bizonyítványt akarnak osztogatni, önhatalmúlag eldöntve, hogy ki és mennyire magyar. Röhejes, hogy a fideszes Song ilyen szerepre vágyik, mintha ő maga a magyar nemzet szívcsakrájában fogant volna csodaszarvas és turulmadár kumisz áztatta nászában. Inkább legyen büszke arra, hogy japán származású magyar és tegyen meg mindent azért, hogy Magyarország is büszke legyen rá."

Ekkora mázli nem lehet, ez már a karma!

Epilógus:

Most hirtelen eszembe jutott Kuroszava Akira legendás, A testőr (1961) című filmeposza. Amennyiben van Önöknek erre lehetősége, nézzék meg, úgyis szürke kint az idő.