Tarlós István: Karácsony Gergely semmit nem tudott még megoldani

Tarlós István: Karácsony Gergely semmit nem tudott még megoldani

A Fidesz-KDNP főpolgárnester-jelöltje, Tarlós István szerint Karácsony Gergelynek a főpolgármester-jelöltek vitájával kapcsolatos viselkedése Gyurcsány Ferenc 2006-os szereplését, míg legújabb választási szlogenje Demszky Gábort és az SZDSZ-t juttatja eszébe - írja a kormányközeli Magyar Nemzet.

Tarlós István szerint Puzsér Róbertnek olyan a stílusa, amilyen, de amikor azt mondja, hogy Karácsony Gergely pont annyiszor hazudik, ahányszor megszólal, akkor nem nagyon téved.

Tarlós szerint az ellenzék egy 24 évvel ezelőtti ügyet akar elővenni az ellenzék a kampányban. Állítása szerint egy 1995-ös közlekedési balesete kerülhet szóba. Úgy fogalmazott, a baleset „igen rossz érzés volt”, de vétlen volt benne, és jelen voltak a hozzátartozók is, a vizsgálatot pedig ügyészi felügyelet mellett azonnal átvette a BRFK.

A főpolgármester szerint Karácsony nem véletlenül kerüli a kampányban Zuglót, mint ördög a tömjénfüstöt, pedig az az egyetlen hely, ahol be tudná mutatni eddigi eredményeit.

Az adatkezelési botránnyal vádolt, Pikó Andrásékról azt mondta, 

szerinte csak provokáció, amit az az ellenzék csinál, és alig várják, hogy mártírt csinálhassanak magukból.

Gulyás Gergely korábbi kijelentéséről, amely szerint, ha Karácsony Gergely lenne a főpolgármester, akkor a Tarlós és Orbán Viktor közti 15 pontos megállapodás érvénytelenné válna, Tarlós úgy nyilatkozott, hogy a fejlesztéseket Budapest semmiképp nem veszíti el.