Varga Mihály: Senki nem panaszkodott, hogy többet kell túlóráznia

Varga Mihály: Senki nem panaszkodott, hogy többet kell túlóráznia

A pénzügyminiszter bizottsági meghallgatásán is érződött, hogy nem igazán ért egyet bizonyos kérdésekben Matolcsy Györggyel. A rabszolgatörvénnyel kapcsolatban kijelentette, semmiféle panasz nem érkezett. 

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/NpJzkcEIJfg.jpg?itok=LgmREjiQ","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=NpJzkcEIJfg&feature=youtu.be","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

Mint ismert, a munka törvénykönyvének hívott rabszolgatörvény botrányos körülmények között december 12-én megszavaztatott módosítása és a közigazgatási bíróságokról szóló törvény után óriási tiltakozási hullám vette kezdetét az országban, amibe a politikai pártok mellett a szakszervezetek is aktívan részt vettek.

Varga Mihály a Vállalkozásfejlesztési Bizottság előtt arról is beszélt, hogy a kisvállalkozások támogatása érdekében indított munkahelyteremtési program 2011-es indulása óta 55 milliárd forint támogatást kaptak a kisvállalkozások. Hozzátette: a támogatással 28 ezer új munkahely jött létre, és közel 4700 kisvállalkozás kapott támogatást.