Két mélygarázs épül Orbán Viktor apjának birtokán

Két mélygarázs épül Orbán Viktor apjának birtokán

Hadházy Ákos szerint nem állított igazat Orbán Viktor miniszterelnök, amikor azt mondta, hogy majorság épül a miniszterelnök apjának hatvanpusztai uradalmán. Hadházy szerint két mélygarázs épül Orbán Viktor apjának hatvanpusztai birtokán. 

A független országgyűlési képviselő, facebook-posztjában arról ír, hogy az Építésügyi hatósági engedélyezési eljárásokat Támogató elektronikus Dokumentációs Rendszerben a kettő mélygarázs engedélyezési eljárása mellett az egyik lakóépület felújítása is szerepel. 

"Nem majorság épül, nem gazdálkodni akarnak ott. Erről egészen konkrétan hazudott Orbán Viktor, és hazudott a Székesfehérvári Járási Hivatal építési osztálya is. Kicsit másképp járt el a környezetvédelmi főosztály, ők inkább hallgattak négy hónapon át, hátha megússzák, a főosztályvezető még személyes megkeresésemre sem volt hajlandó érdemben megszólalni"

- írta bejegyzésében Hadházy. 

Hozzátette, hogy az Építésügyi hatósági engedélyezési eljárásokat Támogató elektronikus Dokumentációs Rendszer alapján kiderült, hogy szó sincs semmiféle majorságról, a nagy építkezés pedig közvetlenül az után kezdődött, hogy Orbán apja megvette a birtokot önmagától.

Az internetes hatósági nyilvántartásból kiderül hivatalosan mélygarázs épül a föld alá - ráadásul nem is egy, hanem rögtön kettő.

 - mutatott rá Hadházy.