Saját államot hoznának létre a cigányok?

Ladányi János szociológus szerint Északkelet-Magyarországon létrejöhet egy autonóm terület, amely idővel akár el is szakadhat az országtól. Eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen állam is lenne ez...

A tisztesség útján

Azt hiszem, hogy a négy év alatt voltak olyan nagy sikereink, amik nem csak a Jobbikon belül, hanem az egész országban mintaként szolgálhatnak.
Tovább...

Dupla büntetést a költségtérítéssel visszaélő politikusoknak

A Jobbik szerint - emlékeztetve a XVIII. kerület fideszes polgármesterének elszámolási botrányára - a közpénzekkel visszaélő vezetőkre nagyobb szigorral kell lesújtani.
Tovább...

Az MSZP-től a Fideszhez - egy klasszikus politikai kaméleon

A Fidesz legújabb kedveltje az MSZMP tagja volt, kétszer lett országgyűlési képviselő az MSZP színeiben, "agrárterrorista", és két cikluson át irányította Battonyát.
Tovább...

Valójában nem is akarták feltámasztani a kapuvári húsüzemet?

Magyar Zoltán szerint teljesen egyértelmű, hogy sem a helyi vezetőknek, sem a szaktárcának nem volt érdeke, hogy a gyár újraéledjen.
Tovább...

17 éves lányt akart megerőszakolni

Elfogtak egy 28 éves férfit, aki vasárnap késő este megpróbált megerőszakolni egy 17 éves lányt Szeged határában, végül csak a mobilját vitte el.
Tovább...

A Jobbik ismét gyakornoki programot hirdet

A program lehetővé teszi, hogy az abban részt vevő egyetemisták, főiskolások megismerjék az Országgyűlés munkáját, szervezetét az előttünk álló őszi törvényalkotási időszakban.
Tovább...

Megéri jóban lenni a miniszterelnökkel

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) mintegy 80 millió forinttal támogatott egy Orbán Viktor-közeli személyhez tartozó természetjáró szövetséget.
Tovább...

Magyar-szlovák gázvezeték: még mindig csak díszlet

Nem ad magyarázatot az MVM arra, hogy miért csúszik már hónapok óta az Orbán és Fico által márciusban átadott magyar-szlovák földgáz-vezeték próbaüzeme.
Tovább...

A Fidesz már lemondott Békéscsabáról?

Mindössze néhány száz ember, és a biodíszletnek kirendelt kisiskolások vettek részt a pénteken, Békéscsabán átadott Csaba Park megnyitóján.
Tovább...

Tárgyalóasztalhoz ült az USA és Irán

Az iráni atomprogramról és az Iszlám Állam jelentette veszélyről tárgyalt egymással vasárnap New Yorkban az amerikai és az iráni külügyminiszter.
Tovább...

Saját autóját akarta felrobbantani (Videó)

Két napon belül beazonosították és elfogták a nyomozók azt a férfit, aki autójába helyezett benzines palackokat akart robbantani egy áruház parkolójában.
Tovább...

Megóvja a Fradi a büntetőkkel elbukott BL-selejtezőt

Óvást nyújt be az FTC-Rail Cargo Hungaria a női kézilabda Bajnokok Ligája-selejtező vasárnapi, lipcsei döntőjének utolsó másodperceiben történt bírói ítéletek miatt.
Tovább...

Az MRM nyomásának köszönhető a diplomahonosítás egyszerűsítése

Az oktatási törvény módosításával a munkavállalók okleveleit a hat hónapon belül megalakuló központok végzik majd el, így akár 90 napra is rövidülhet az eljárás.
Tovább...

A tét az Orbán-Simicska háborúban

Hogy a politikai tér hárompólusú lenne, a 2002 és 2010 közötti, a 2010 és 2014 közötti időszakra, illetve napjainkra nézve is igaz lehetne. De itt meg kell állnunk egy pillanatra.
Tovább...

Tarsoly és tarisznya

Őseink sokszor tettek meg hosszú utat, ilyenkor oldalukra akasztották tarsolyukat vagy tarisznyájukat és azzal vágtak neki az útnak.
Tovább...

Gáza 2014 - Egy népirtás igazi arca

Fotókiállítás nyílt Budapesten a gázai népirtásról – a megnyitó rendezvényen irániak, palesztinok és magyarok beszéltek a borzalmakról, ami szerintük nem más, mint puszta népirtás.
Tovább...

Ráfért már a teherautókra egy mosás (Videó)

Nem igazán lehet tudni mit szeretett volna a komp kapitánya, de a teherautók sofőrjei nem valószínű, hogy örültek a manővernek.
Tovább...

Sokkal többről szólt a skót népszavazás

Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője az Echo tévében mondta el véleményét, a skóciai referendumról.
Tovább...