Jogállami abszurd - szerepjáték olvasóinknak

Szabad-e pucéron rohangálni a Kossuth téren, tömegrendezvényen karlendíteni és fogdosni a szervezőket? Legyen rendőr, döntsön, mi pedig értékelünk!

Szavak helyett tettekre van szükség

Több budapesti helyszínen is vizet oszt a Jobbik Magyarországért Mozgalom az önkormányzati választási kampány részeként.
Tovább...

Mit veszít a magyar labdarúgás? - 2. rész

Az utóbbi időszakban több szurkolói csoport is jelezte, nem látogatja tovább kedvenc csapata mérkőzéseit az MLSZ szerintük túlzott biztonsági intézkedései miatt.
Tovább...

A fideszes ígéretnek egy év a szavatossága

A Fidesz esztergomi elnöke elmondta, hogy nem indul senki a régi csapatból, ehhez képest két kakukktojásra is rábukkanhatunk.
Tovább...

Besúgóknak nincs helye közöttünk!

Stummer János nyílt levélben kéri egy fideszes képviselőjelölt menesztését, amennyiben bebizonyosodik, hogy a Kádár-korszak politikai rendőrségének kiszolgálója volt.
Tovább...

Vagyongyarapodási vizsgálat vár Szijjártóra

A Jobbik felszólítja Szijjártó Pétert, hogy személyesen álljon ki a nyilvánosság elé és adjon számot ingatlanának valós méretéről, illetve árulja el, miből futotta rá.
Tovább...

Tojások százezrei hemzsegtek a nyüvektől (videó)

Több mint 380 000 db lejárt minőség megőrzési idejű tojást foglalt le és semmisíttetett meg a Nébih egy Bács-Kiskun megyei tojáscsomagoló üzemben.
Tovább...

Vona: a politika elszakadt az emberektől

A Jobbik szeretné a magyar közéletet elátkozó tendenciát megszakítani, és kapcsolatban maradni az emberekkel.
Tovább...

Bérlakást a népnek!

A Jobbik törvényjavaslattal akadályozná meg, hogy az önkormányzatok pénzzé tegyék a bérlakásokat, amikből már így is kevés van.
Tovább...

Most hívják a volt zsinagógába a Jobbikot

Februárban még hatalmas hiszti volt amiatt, hogy Vona Gábor a volt zsinagógában fórumozna, most pedig a polgármester hívja oda a Jobbikot.
Tovább...

Ezerszer fontosabb a haza, mint az EU

Mondta az Egyesült Királyság miniszterelnöke, David Cameron egy riporternek. Nem ez volt az első ilyen megnyilatkozása.
Tovább...

Megtalálták a XVII. kerületi rablók járművét

Hétfőn reggel ismeretlen tettesek megtámadtak és kiraboltak két kínai férfit a Budapest XVII. kerületi Újlak utcában. A rablás üldözésbe és lövésekbe torkollott.
Tovább...

Ez hogy jött ki, Kubatov?

Több mint 300 millió forinttal kevesebb a jegybevétele a Ferencvárosnak a vártnál, ám Kubatov azt mondja, ez a teljes bevétel nem egész 3%-a.
Tovább...

Így tiszteli az OTP a kárpátaljai magyarokat

A magyar bank annyira tiszteli a magyar közösséget, hogy kizárólag ukrán feliratokat és reklámokat használ a fiókjaiban.
Tovább...

Több Fidesz, több pénz!

Dübörög a kampány. Tarlós István és Seszták Miklós mai sajtótájékoztatójukon lényegében mindent megígértek, amit meg lehetett, kár, hogy a miből kérdésre nem válaszoltak.
Tovább...

A hunok zsoltárai

A késő római birodalom egyik központja lett Délvidék. Számos császár és jeles személy született azon a tájon.
Tovább...

Az Index szerint neonáci, szerintünk zseniális

A Horvátországban hatalmas népszerűségnek örvendő Thompson pályafutása második magyarországi koncertjét adja pénteken. Az Index már retteg, bemutatjuk mitől.
Tovább...

"Biztonsági közlekedésre alkalmatlan jármű"

Olvasható a Police.hu-n. Mint a mellékelt képen láthatják, a fenti cím még visszafogott is a jelenség vizuális megismerése után.
Tovább...

A vád mellé bizonyíték sem ártana

Novák Előd szerint nem az igazság kiderítése a célja a Kovács Béla elleni balliberális hadjáratnak. Erről az M1 Ma Reggel című műsorának hétfői adásában beszélt a képviselő.
Tovább...