100 milliós pénzköltések Kásler Árpád pártjában?

Miközben Kásler Árpád Ciprusra repült egy devizahiteles konferenciára, korábbi kommunikációs helyettese, Czuczi Ernő 100 milliós pénzköltésekről és Kásler választási csalásairól írt Facebook-oldalán.

A korábbi kommunikációs helyettes leveléből kiderül, hogy Kásler Árpád nem nagyon tűri meg a másképp gondolkodást az általa irányított szervezetben: korábban 100 Facebook-csoportja volt a mozgalomnak, de ezek megszüntetésre kerültek. Czuczi az esetről így ír: „Hiszen egykoron, volt közel 100! -face csoportja a mozgalomnak, -érted! tehát nem Neked, hanem a közösségnek a mozgalomnak!- Fő és megyei, majd városi csoportjai-, bennük több ezer emberrel, de Te gondoltál egyet, és egyszerűen megszüntetted, illetve ahhoz képességed híján, ám egyéb képességed teljében parancsba adtad a megszüntetésüket, és tetted csak is azért, mert a kritika ott is elindult már”.

Korábban László Andrea énekesnő számolt be arról, hogy Kásler Árpád meglehetősen nagyvonalúan kezelte a karaván körútjára beszedett összegeket.

Kásler Árpád, az "A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt" vezetője korábban honlapján publikált írásában úgy fogalmazott: ha hatalomra kerül, mindenkit behódolásra kényszerít, akiket pedig nem lehet, azokat eltapossa.