A Premier League helyett Izraelbe szerződik Nikolics?

Nikolics tavaly remek szezont futott a Legia Varsónál: 28 gólt szerzett, csapatával ráadásul a bajnokságot is megnyerte. Az idei szezon sem indult rosszul számára: a BL-selejtezők során, ahol a Legia kivívta a csoportkörbe jutást, újabb 5 találatot jegyzett.
 
Nem csoda, hogy felmerült a távozás lehetősége, egy ideig úgy tűnt, a Premier League-ben szereplő Hull City lesz a befutó, ám az angolok végül lemondtak a támadó megszerzéséről, mert a Legia kevesellte az érte ajánlott 4,2 millió eurót.
 
A csatár iránt élénken érdeklődik még a görög Olympiakosz csapata is, ami már nem biztos, hogy akkora előrelépést jelentene a karrierjében.
 
A fentiek tudatában még meglepőbb, hogy egy izraeli portál szerint Nikolics a Maccabi Tel-Avivban folytatja pályafutását, mely értesüléseik szerint 3,5 millió eurót fizethet érte, Nikolics pedig évente 1 millió eurót keresne. Az izraeli klub még soha nem fizetett ekkora összeget egyetlen játékosért sem, igaz, most van miből: több mint 7 millió euróért adták el Kínába Eran Zahavit, akit épp a magyar támadóval pótolnának.
 
Sportszakmailag érthetetlen volna Nikolics részéről az Izraelbe igazolás: a Maccabi bár bejutott az Európa Ligába, a Legiával a Bajnokok Ligájában küzdhetne, ráadásul az izraeli bajnokság sem feltétlenül erősebb a lengyelnél.
 
Bár a portál tényként kezeli a hírt, Nikolics iránt még Spanyolországból is vannak érdeklődők.