A Szent Korona gyalázó celeb megint idióta volt

Ő az a szerencsétlen zs-kategóriás bulvárceleb, aki tavaly a Szent Korona másolatával a fején, „művészetnek” gondolta félmeztelenre vetkőzni egy bulvárműsorban. Varga igencsak meglepődött, amikor a közvélemény csaknem darabokra szedte szakrális ereklyénk meggyalázása miatt.

„A saját eszközömmel, a művészettel s a meztelen valómmal szerettem volna reflektálni az eseményekre, de úgy látszik, ez sokaknak nem jött át. (…) Folyamatosan kapom az üzeneteket, amelyek közül a legtöbb gyalázkodó. Nem egy olyan volt, hogy életveszélyesen megfenyegettek, és azt írták, hogy az életemre törnek. Pedig nem az emberek ellen vagyok, hanem mellettük! Szeretném, ha ezt megértenék!”

 – magyarázkodott később Varga, aki dalban is megénekelte sajátos bocsánatkérését. A zs-kategóriás bulvárceleb azóta már pózolt vörös csillagos bukósisakkal a fején, de előszeretettel öltözik különböző gagyi TV-műsorokban Che Guevaranak is.

Úgy tűnik, hogy Varga Viktor nem nyugszik és már nemzetközi babérokra tör a hülyeség, illetve az ostoba provokációk terén. Saját maga osztotta meg Facebook oldalán azt a videót, amelyen az látható, hogy némi kornyikálás után a kordonon átugorva megcsókolja Leonardo da Vinci Mona Lisa festményét a párizsi Louvre-ban.

„Sziasztok! Túl vagyok életem legizgalmasabb andrenalin bomba kalandján! Sikeresen megcsókoltam Párizsban a Leonardo da Vinci Mona Lisa festményét, a Louvre-ban. Nézzétek meg az újabb botrányos performance-om. Jó szórakozást, megosztani ér!”

 – írta Facebook oldalán Varga Viktor.

Sajnos a felelősségre vonást egyelőre ismét sikerült megúsznia. Ellenben mostanság ecsettel a fejében haknizik büszkén a televízióban...