Átány: A polgármester helyett végül az igazgatót akarta kiütni

Egy hete mutattuk be azt a videót, amin egy átányi gyerek többek közt arról beszél, hogy ha kell, a polgármestert is kiüti. Ma rendőrök vitték el, mert megtámadta az iskolaigazgatót.

Emlékeznek még a "Ha kell, a polgármestert is kiütöm" című átányi videóra? (Ha még nem látták, gyorsan pótolják be alább.) Egy hét alatt 210 ezren látták, és folyamatosan növekszik még most is a nézettsége.

Néhány napja írtunk arról, hogy Átányban egyetlen illetékes sem akart nyilatkozni nekünk, sőt, volt olyan is, aki perrel fenyegetőzött, amikor arról kérdeztük, hogy eddig miért nem tartotta fontosnak, hogy érvényt szerezzen a törvényeknek.

Természetesen a két főhősünket sem szeretnénk magára hagyni, aggódva figyeljük sorsukat. Mint azt megírtuk, úgy tudjuk, hogy a videón látható kapucnis fiút

előállították és előzetesbe helyezték.

Véletlenül pont a videó megjelenése után lett ez fontos. A polgármester kiütésével hencegő gyerekről pedig most kaptuk az információt, miszerint bilicsben vitték el a rendőrök, ugyanis

rátámadt az iskolaigazgatóra.

(A videón egyébként arról beszél, hogy neki nem kell iskolába járnia, lehet, hogy erről akarta ezúttal is meggyőzni az igazgató urat, aki talán nem értett ezzel egyet.)