"Azért fél a kormány a muszlimoktól, mert náluk levágják a tolvajok kezét"

De jöjjön a lényeg, az FGRP közleménye

Ebből kiderül (szöveghűen idézünk):

"a kormányzó pártok azért rettegnek a muszlim bevándorlóktól, mert az ő kultúrkörében a tolvajoknak levágják a kezét, Európában büntetőeljárásban vonják felelősségre a bűnelkövetőket, ennek megakadályozásához kézben kell tartani az ügyészséget, tehát ehhez is kell a kéz."

Ezt a logikamenetet - kezestül, levágástól, kézben tartásostul - mi nem teljesen értettük, ha valaki igen, írjon bátran.

Szegénység felszámolása és az ártatlan menekültek sorsa

Magyar politika ilyen árucsatolást még nem látott: "a Földművelők-, Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) továbbra is a magyar szegénység felszámolását tartja első rendű feladatának. E mellett természetesen nem hunyunk szemet egyetlen ártatlan menekült sorsa felett sem. Országunk és társadalmunk csak akkor lesz egészséges és erős, ha az ostoba nemzeti felsőbbrendűség érzetének helyett segítünk a bajba jutottakon, legyen az magyar, norvég, német, vagy szíriai."

A jelenlegi kormány elszigeteltségbe taszítja hazánkat és nemzetünket. Kiabálhatunk Brüsszelnek, de ahogy amíg mi nem viselkedünk emberként, sorsukra hagyjuk az üldözötteket, a megvetés közönyével fognak tekinteni ránk is.

A magyar törpébb és silányabb lesz

Viszonylag szokatlan módját választotta az FGRP a népszerűségnövelésnek, ők úgy tűnik kritikával szeretnének szavazatokat szerezni, biztosan megirigyelték a szép emlékű SZDSZ ragyogó sikereit e téren:

Petőfi álmától, miszerint "A magyar név megint szép lesz" egyre távolabb kerülünk. Hiába írják sokan (helytelenül) Nagy kezdőbetűvel a magyart, az egyre törpébb és silányabb lesz.

Anyaoroszlánokként küzdenek

A Földművelők-, Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja nem engedi elárulni, lezülleszteni hazánkat. Az FGRP női vezetői anyaoroszlánként védik meg a nemzet becsületét, adnak hitet és pártfogást. A szegénységet csökkentjük, az egészségügyet és az oktatást feltámasztjuk.

Az FGRP a 2018-as választások meglepetés pártja lesz, és általa "A magyar név megint szép lesz" - írja Blazovich Timi Elnök asszony csapata.