Így gyűjts be 93 büntetőpontot a rendőrök elől menekülve

Így gyűjts be 93 büntetőpontot a rendőrök elől menekülve

A BRFK rendőrei július 17-én nem sokkal éjfél után az I. kerületben az Alagút utcában akartak megállítani egy Nissan terepjárót. Az autó vezetője a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyta, nem állt meg, és nagy sebességgel elhajtott. - írja a BRFK a honlapján.

A rendőrök persze a 34 éves férfi nyomába szegődtek, akit mielőtt sikerült megállítani áthajtott 9 piroson, figyelmen kívül hagyott két behajtani tilos táblát, a köztes időben pedig még további 11 szabálysértést követett el, ugyanis a rendőri jelzésre nem volt hajlandó megállni, majd 3 alkalommal a szembejövő sávban, 3 esetben pedig a buszsávban közlekedett, mindemellett 4 esetben nem állt meg a stop táblánál, és az már szót sem érdemel ezek után, hogy átlépte a záróvonalat.

A sofőrt miután sikerült megcsípni az V. kerületi Széchenyi utcában, a rendőrök megszondáztatták és kiderült, hogy alkoholos befolyásoltság alatt állt.  A férfi éjjeli ámokfutása összesen 93 büntetőpontot ért, ami akár több életre szóló jogosítvány bevonására is elegendő lenne.

Az esetről videó is készült:

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/pIXa30_70s4.jpg?itok=0YX5XCeA","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=pIXa30_70s4&feature=emb_title","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}