Dzsudzsák végül a Bursasporban kötött ki...

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs végül sikeresen elhagyta Oroszországot, illetve a Dinamo Moszkvát, és hétfőn alá is írja három éves szerződését a török élvonalban szereplő Bursasporral.
 
Ha még nem hallott erről a csapatról, az nem véletlen, hisz még török viszonylatban sem jelent komoly játékerőt, és hagyományaiban is elmarad a klasszikus hármastól, a Fenerbachetól, a Galatasaraytól illetve a Besiktastól.
 
Az nso.hu úgy tudja, hogy a magyar szélső mindössze 1,7 millió euróért érkezik Bursa város csapatához, azaz majdnem az egytizedét éri korábbi értékének...
 
S ha már megemlítettük a sportportált; nem olyan rég még arról nyilatkozott Dzsudzsák a lapnak, hogy lélekben már a Hertha játékosa, de úgy tűnik, végül mégis másképp döntött, másra hallgatott.
 
Felmerül azonban egy korábbi intelem is. Amikor Hollandiából az Anzsi Mahacskalába szerződött az akkor magasan jegyzett magyar játékos, sokan figyelmeztették arra, hogy ezzel kikerül a nemzetközi futball vérkeringéséből, és lám, hiába a milliárdos szerződések, az orosz bajnokságból 28 esztendősen mindössze csak a Bursasporba vezetett út.
 
Méghozzá egy olyan csapatba, amely ebben az idényben nem is indul nemzetközi kupában.
 
[[nid:172768]]