"Ennyire megbízható forrás a Teri és ennyire lehet meleg a Vona"

Terry Black állítólag életvitelszerűen vádol másokat homoszexualitással, ha abból haszna származik.

Menyhért-Mészáros László, bulvárkirály cikkében azt állítja:

a kétes hitelességű celeb őt is homoszexualitással vádolta a múltban egy titokzatos megbízó, bizonyos F. István utasítására.

Sőt, állítólag Rácz attól sem riadt vissza, hogy azt állítsa: a nyílt utcán megverte Menyhért-Mészárost, aki saját bevallása szerint soha sem találkozott a "férfival".

De Menyhért-Mészáros szerint Terry Black olyan pletykákat is terjesztett róla, miszerint "valami szörnyűséget tervez" a magyar homoszexuális közösség ellen, aminek semmi alapja nem volt.

Hirtelen nagyon hiteles lett...

A számos bulvárlap élén megforduló Menyhért-Mészáros úgy véli:

Rácz Károly "a Fidesz meleg frontja", akivel most politikai megrendelésre próbálják lejáratni a Jobbik elnökét.

Cikke végén sommásan megjegyzi:

"Na, kábé ennyire megbízható forrás a Teri és ennyire lehet meleg a Vona."

Azt azért ettől függetlenül mi is megkérdeznénk: mitől lett hirtelen olyan hiteles egy olyan ember, akinek az elmúlt 20 évben azt sem lehetett elhinni, amit kérdez, 2010-ben pedig egyenesen az MSZP-s képviselőjelöltségig vitte, hogy a teljes Habony-média szentírásként szajkózza a perelhetetlenség érdekében a lehető leghomályosabban megfogalmazott rágalmait?

Vona Gábor: Büszke heteroszexuális vagyok

"Igen erősen beletenyereltem valamibe, ami Orbán Viktor számára fontos, egy korrupt és piszkos, nemzetbiztonsági szempontból pedig végtelenül aggályos üzletágba" - kezdte sajtótájékoztatóját Vona Gábor. Amióta jeleztem a miniszterelnöknek, hogy mi az a kontextus, ami alapján támogatni tudjuk az alaptörvény-módosítást, a Fidesz politikusai és a Fidesz közeli média folyamatosan hazudozik és mocskolódik velem kapcsolatban.