Ha közeleg a nagy nap: mi minden kell ahhoz, hogy tökéletesen sikerüljön? (x)

Ha közeleg a nagy nap: mi minden kell ahhoz, hogy tökéletesen sikerüljön? (x)

A szerencse mellett tudatos szervezés is, mellyel kiküszöbölhetjük a nagy problémák váratlan felbukkanását. Ezért érdemes már a lánykérés után, de még a dátum kitűzése előtt elkezdenünk nézelődni a különböző esküvői szolgáltatók között.

A siker titka: a megfontoltan kiválasztott szolgáltatók

Az esküvőkre gondolva van, akinek a romantika, másoknak az ételek vagy éppen az előre látható költségek lebegnek a szeme előtt. A minőségi, például az Esküvőpalotánál is elérhető esküvői szolgáltatásokon azonban nem érdemes spórolni. Életetekben jó eséllyel csak egyszer élitek át együtt a nagy napot, melyet a megbízható szolgáltatók segítenek majd igazán tökéletessé tenni.

Rájuk biztosan szükségetek lesz

1. Esküvőszervező

Ő lesz a kulcsember ahhoz, hogy pontosan úgy menjen minden, ahogy szeretnétek. Segít abban, hogy stresszmentesen tudjátok élvezni eddigi életetek legszebb napját.

2. Szertartásvezető

Nincs esküvő az események másik vezéralakja, a szakképzett szertartásvezető nélkül, aki empatikus, kedves hozzáállással vezényli le az eseményt. Így felsorolásunkból ő is elengedhetetlen.

3. Cukrász

Az esküvői tortaremeknek nemcsak egy megfelelő ízvilágra és egy gyönyörű kialakításra van szüksége. Ki kell fejeznie a friss házasok személyiségét is, így célszerű egy kreatív, profi cukrászmesterre bíznotok az elkészítését.

4. Sminkes és fodrász

Egy déltől-délutántól másnap hajnalig tartó rendezvényhez nem elég a kedvenc alapozód és szempillaspirálod. Egy szakember pontosan tudja, mitől lesz ugyanolyan gyönyörű a megjelenésed az esküvőd végén, mint az elején.

5. Ceremóniamester

A vőfély az egyik legfőbb tanácsadóként és a szórakoztatás fő felelőseként fog működni az eseményeteken. Feltéve, hogy jól választotok. Olyan személyre van szükségetek ugyanis, aki közvetlen, de elegáns stílusával az esküvőtök fényét is emeli majd.

6. DJ

A talpalávalót sem szolgáltathatja bárki. A hangulatot a jól megválasztott zenék mellett a megfelelő fénykezeléssel, a figyelembe vett kérésekkel lehet a legjobban fenntartani. Egy tapasztalt DJ-nek ez nem jelent majd problémát.

7. Filmes

A legszebb és a legemlékezetesebb pillanatok megörökítéséhez olyasvalakire van szükségünk, aki szinte végig ott tud maradni a lakodalmon is. Emellett képes művészi szemszögből, pártatlanul szemlélni az eseményeket. Ezért érdemes felfogadnotok egy hivatásos esküvői filmkészítőt is.

8. Táncoktató

A tánctanulás alól csak akkor “menekülhettek meg”, ha mindketten profi táncosok vagytok. Egyébiránt nem árt, ha a szalagavatós keringő mozdulatait egy kicsit felfrissítitek. Hadd lássa a násznép, milyen szépek vagytok együtt a parketten is!

Ha már tudod az alapokat…

…indulhat a keresgélés! Ha azonban szeretnétek némi időt megtakarítani, és minden szakembert egy helyen megtalálni, az Esküvőpalotánál erre is van lehetőség. A csapat egy ingyenes konzultáció során segít felmérni, pontosan mire van szükségetek, figyelembe véve a büdzséteket és egyéni kívánságaitokat is.