Hogy kerül a pénzhamisító a fideszes képviselő mellé?

A portálunk birtokába jutott felvétel szerint ugyanis Veress épp a Fidesz helyi képviselője, Vígh László jobbján üldögél.

A Fidesz szerdán kiadott közleménye szerint, Veress Áron nem a Fidesz Ifjúsági Tagozatának az elnöke, és 2012-ben kizárták a soraikból. Mindenesetre meglehetősen furcsa, hogy egy tavaly december 12-én Zalaegerszegen pártagoknak és szimpatizánsoknak megtartott esten a Fidesz Ifjúsági Tagozatának elnökeként vett részt Veress. Ráadásul a Fidelitas, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség és a Fidesz Ifjúsági Tagozata által megszervezett vacsorán olyan illusztris vendégek is részt vettek, mint például Gulyás Gergely, az Országgyűlés alelnöke, Balogh Gábor, miniszterelnöki sporttanácsadó, vagy Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere.

Kérdés, hogyha valóban kizárták a soraikból, akkor már két éve, és nem volt a Fidesz IT elnöke sem, akkor miért ült a Fidesz politikusai mellett? A portálunk birtokába jutott felvétel szerint ugyanis Veress épp a Fidesz helyi képviselője, Vígh László jobbján üldögél láthatóan nagy nyugalomban. A Zalaegerszegi TV felvételét az eseményről ITT láthatja.