Így állt fel egy nőnek a fideszes képviselő

Deák-Bárdos Mihály in action!

Ahogyan arról ma hírt adtunk, a Fidesz színeiben politizáló Deák-Bárdos Mihály egy többgyermekes édesanyát inzultált képviselői fogadóóráján, mert az kérdéseket mert feltenni neki. Az egykori birkózó olimpikon a törékeny hölgy fölé tornyosulva állta el az útját a kapuban, azt követelve tőle, hogy adja át neki a beszélgetésükről készült videofelvételt. 
 
Szarvas Valéria nem engedett az agresszív követelőzésnek, így most mindannyian megcsodálhatjuk a miskolci fideszes önkormányzati képviselőt a köz szolgálata közben. 
 
 

2015.04.23.Deák Bárdos Mihály nyilvánosan tartott lakossági fogadóórájáról miután kijutottam a teremből az aulában ismételten utamat állta és agresszív módon viselkedett.( a kamera kiütése a kezemből nem most történt hanem még az őszi választások előtt ahol a kampányárusítást rögzítettem ahol szintén Deák Bárdos Mihály volt jelen)Ott az egyik túl buzgó aktivistájuk támadott meg ahol szintén rendőrségi intézkedést kértem.Most egyedül maradt, mert akit hívott az nem érkezett meg.Velem ellentétben , mert miután értesültek az esetről a helyszinre sietett István Szemes. Pakusza Zoltán és Jakab Péter, Zagyva György Gyula pedig telefonon tartotta a kapcsolatot.

Posted by Szarvas Valéria on 2015. április 23.
 
 
Még csak április vége felé járunk, de máris komoly tolongás van a Tavasz Tahója megtisztelő címért. A parasztozó liberális polgármester-jelölt, a jobbikosok akasztásáról ábrándozó Rózsa Mihály, az egész karmesteri szakmát blöffnek tartó médiaproletár, Bochkor Gábor, vagy a Hír24 Parlamentben piáló riporterei mind igen erős versenyzők. Most felzárkózik hozzájuk a nőfenyítő Deák-Bárdos is. 
 
[[nid:167580]]