Így köcsögöztök ti

Miután a hazai liberalizmus egyik állócsillaga, Ungár Klára "melegezett" le két fideszest, az MSZP Roma Tagozata most a Jobbik elnökét "köcsögözte" le. 

Ungár Klára Kocsis Mátét és Szájer Józsefet érintő kijelentését Balogh Gábor kolléga énekelte meg a minap. Úgy tűnik azonban, Ungár kiáltó szava termékeny talajra hullott a magyar belpolitika elszlömösödött, közvilágítás nélküli sikátorában: a szolidaritás, az elfogadás és befogadás ungári értelemben vett formája mélyen meghatotta a Roma Tagozatot is, akik csütörtök reggel az alábbi posztot tolták bele minden kedves kirekesztő, gyűlölködő, aljas náci olvasó arcába:
 
hj
Én már tényleg unom a Roma Tagozat fröcsögését állandóan közhírré tenni, szerény véleményem szerint ugyanis mindenkinek szíve joga gyűlölködését az éterbe kiáltani, legyen akár az internet nyilvánossága, a hetes busz, vagy a Rézkilincs hörpince. Elvégre ezzel csak saját magát minősíti.
 
De ezért furdal minket a kíváncsiság: vajon a hazai jogvédők, pártok, képviseletek, nagykövetségek szerint a Balogh Artúr vezette Roma Tagozatnak szabad-e köcsögöznie, vagyis kevésbé eltartott kisujjal fogalmazva:
Szabad-e az MSZP-nek buziznia, vagy sem?
Költői kérdés.
 
Update: A tagozat azóta eltávolította az ominózus posztot. Nem baj, hasznos dolog a print screen...