Így nevel szörnyeteget egy óvodásból az Iszlám Állam

 A dzsihádistának öltözött kisfiú egy IÁ zászló előtt vadászkéssel veszi fejét a játékmackónak. Az apja meg nagyon büszke rá. 

Éppen ezekben az órákban szántja fel az internetet az a videó, amelyen egy óvodás korú gyerek fejezi le a plüssmackóját. A dzsihádistának öltözött kisfiú egy IÁ zászló előtt vadászkéssel veszi fejét a játékmackónak. A háttérből egy férfi - valószínűleg az apja - biztatja őt. Amikor végez "áldozatával", a fickó hangos "Allahu akbar", és "Takbir" (mindkettő nagyjából ugyanazt - "Allah a leghatalmasabb" -  jelenti) kiáltásokkal dicséri meg a kisfiút. 
 
 
Az elmebeteg dzsihádisták előszeretettel demonstrálják különböző véres videókon, hogy gyermekeiket ugyanolyan könyörtelen állatokká nevelik, mint ők maguk. Múlt hónapban egy olyan videót tettek közzé, amelyen egy kiskamasz srác fejez le egy szíriai kormánykatonát. A legnagyobb visszhangot az az év elején napvilágra került felvétel váltotta ki, amelyen egy tizenéves fiú lő agyon egy állítólagos orosz kémet. A terroristák kifejezetten toborozzák a gyerekeket soraikba. S, ha nincs elég önként jelentkező, szüleiktől elszakított, elrabolt kisfiúkat képeznek ki fanatikus gyilkológépekké. 
 
Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központjának júliusi jelentése szerint az IÁ-nak több, mint ezer kiskorú "katonája" van. A szervezet beszámolója szerint a "kalifátus kölykeinek" nevezett szerencsétlen kis golyófogókat egyre többször veszik rá öngyilkos merényletek elkövetésére is.