Jobbikos politikusokat végezne ki az MSZP Roma Tagozata

Meg úgy általában a magyarokat, vagyis "Koppány keleti hordabelijeit".

Úgy tűnik, nem volt elég, hogy egy kamu történet alapján magyarellenes és uszító hangvételű posztban gyalázzák a többségi nemzetet, ezúttal már ki is végeztetnék a nekik nem tetszőket.

A Magyar Szocialista Párt tagozatának hivatalos Facebook oldalán péntek délelőtt a cigánygyilkosságok másodfokú pere kapcsán jelent meg az alábbi pár kedves sor, amiből kiderül, a tagozat kiket is tenne el láb alól.
 
A szöveghű változat:
"Ma lesz másodfokú ítélet a roma népünk rasszista gyilkosainak az ügyében. Az unortodox keleti barbár horda a halálbüntetés kezdje ezekkel a kopasz, bőrfejű aljas tetvekkel. Majd folytathatjuk a pedofil papokkal, a hazaáruló idegen országnak kémkedő Jobbikos politikusokkal ezek utána a több milliárdot sikkasztó brókerekkel és akkor máris rájönnének, hogy mennyi Koppány keleti hordabélit kellene kardélre hányni, mit ahogyan azt István királyunk tette."
Így tehát, a tagozat elbánna a "pedofil papokkal",  a "hazaáruló idegen országnak (sic) kémkedő Jobbikos politikusokkal", és a több milliárdot sikkasztó brókerekkel. No és persze sok-sok "Koppány keleti hordabélivel", vagyis magyarral. De legalább ezúttal nem parasztoztak (ahogyan a magyarokat hívják nagyon sokszor), mint legutóbb, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
 
A tagozatnál tehát ismét messzire gurult a szedukszen (vagy más olvasatban: őszinteségi roham kapta el őket). Meg kell azonban jegyeznünk, egyházi személyt is érintő pedofil ügy Magyarországon még sohasem volt, ellentétben mondjuk cigány szervezetek korrupciós ügyeivel, hogy nagyon messzire ne menjünk (ezért sem nagyon ajánljuk például a halálbüntetés kiterjesztését a gazdasági bűncselekményekre, mert ez elég kínosan érintene egy-két cigányvezetőt a közeljövőben). De valóban súlyos bűncselekmény lehet egy 'hazaáruló idegen országnak' kémkedni, bár még nem próbáltuk, biztosan nagyon nehéz műfaj lehet.
 
Természetesen ismét kérdéssel fordultunk az MSZP sajtóosztályához, árulják el, tekinthető-e a szocialista párt hivatalos álláspontjának a jobbikos politikusok, vagy úgy általában a magyarok kivégzése, vagy végre elkezdenek elhatárolódni a saját tagozatuktól, esetleg lesznek-e személyi következményei az egyre nyilvánvalóbb, primitív uszításnak.
 
A választ - bár tegnapi cikkünkre sem kaptunk még - természetesen azonnal közöljük.