Legénybúcsú 13 szobában – a teljes diszkréciót az államtitkár biztosítja

Mikor game over van, a happy finishről nem beszél. A jó és biztonságos elmenetelt, mármint a megközelítésre alkalmas utakat, maga az állam biztosítja majd.

A minap a 444.hu szerkesztője böngészte a legenybucsu.lap.hu oldalt. Az újságíró - véletlenül - a szexuális szolgáltatásokat népszerűsítő statikus hirdetések ölelésében kiszúrta a Simon Panzió reklámját. A panzióban, a Velencei-tónál grillezésre, bográcsozásra, borkóstolóra van lehetőség, közel az Agárdi Pálinkafőzdéhez. 
„13 szobánk ideális legénybúcsúk megrendezésére, ahol garantált, hogy senki nem zavar Benneteket!”
- csalogat a hirdetés, amely kétszeresen is megnyugtat, mikor közli
 „…és minden köztünk marad! :) ” 
 
Hirdetés mozaik: Simon Panzió a bal alsó sarokban
 
Mondjuk arról, hogy a „Game Over”-felirat mennyire tréfás vagy házasságbarát jelmondat, arról érdekes eszmecserét folytathat kereszténydemokrata barátaival a fideszes L. Simon László, néhány kupica pálinka társaságában.

Megközelítés

L. Simon László (Fidesz) államtitkár korábban bejelentette, egyéb kormányzati eredmények mellett, hogy felújítják a 6212-es utat is, amely összeköti a 62-es főutat az M6-os autópályával, egyszersmind jó és biztonságos közlekedést biztosít a Simon Panzióhoz és az L. Simon Borászathoz. Jó és biztonságos a közlekedés, teljes a diszkréció és még a tulajdonos is köztiszteletben áll, legalábbis ismert. Ideje házasodni, hiszen minden adott egy jó legénybúcsúhoz.