Ma is megjelent a Lokál, tehát ma is hazudtak egy ordasat

Kicsit sok volt a Mátyás keserű, és kevés a szakmai tsiztesség.

A Ripost írta meg tegnap, hogy a "Vona-gárdaként", a pártelnök testőrségeként működő Betyársereg egyik tagját kizárták a szervezetből, sőt, még sörösüveget is összetörtek a fején (édesjó Istenem, hány feles kell ilyen sztori kiagyalásához?), mert a barátnője cigány. A gigantikus leleplezést a Habony&Vajna Co. üzletszabályzata szerint egyből átvette a cég másik remek terméke, a Lokál is. (Felkészül az Origó, este a hírhamisító TV2 Tények, esetleg az MTI) Az ingyenes műsoros tolalettpapír azt írja, az ügyben megkeresték a Jobbikot, ám az nem reagált semmit. Kérdésünkre a párt sajtóosztálya azonban továbbította nekünk azt az e-mailt, amit

tegnap 15:02-kor

küldtek válaszként a lap kérdéseire. Na most, az emberileg érhető, hogy délután háromkor már nagyon hívogató az Erzsike presszó söntéspultja, de ilyenkor azért még sehol sincs lapzárta. A Jobbik azt kérte a Lokáltól, hogy szó szerint közöljék reagálásukat, ehhez képest a lap azt írja, hogy "érdemi választ" nem kaptak. Nos, mi a habonyista tartalomipari segédmunkásokkal ellentétben az olvasóra bízzuk: döntse el, lehet-e "érdemi választ" adni egy ilyen épületes sztorira, és ez annak minősül-e.

Tisztelt M. Kovács Róbert!

A Jobbik rendezvényeit, így
az október 23-it is

az ellenzéki erő saját rendezői csapata biztosítja, akik sárga láthatósági mellénnyel különböztetik meg magukat.

Vona-gárda nem, de Habony-gárda létezik, őket láthattuk februárban az NVI előtt. A Betyársereggel kapcsolatos belső ügyekről őket kell megkérdezni, mi nem tudunk róla, ugyanis

velük nem áll fenn intézményesített kapcsolatunk.

Üdvözlettel
a Jobbik Sajtóosztálya


A Ripost és a Lokál "cikkére" egyébként a Betyársereg állításuk szerint kizárt és söröskorsókkal megfenyített tagja, K. Róbert is reagált a szervezet honlapján:

(nem) Tisztelt Ripost!

Én volnék az a bizonyos K. Róbert, akiről a mai cikkükben beszámoltak. Tudom, így hogy lassan közeledik a 2018-as választás, sem Istent, sem embert nem kímélve kell kiszolgálniuk kenyéradó gazdáikat. Felhívnám figyelmüket egy-két apró, bár annál lényegesebb momentumra a cikkükkel kapcsolatban.

Először is,

soha nem voltam Vona Gábor testőre,

sőt másé sem. Másodszor

senki nem tört szét a fejemen sem egy, sem több korsót.

(különben most nem tudnék írni). Harmadszor a barátságom sem Tyirityán Zsolttal, sem más bajtársammal nem romlott meg, a mai napig a barátaim. (Szerencsémre jó sok van, nem úgy mint önöknek). Negyedszer a munkám miatt vállalok kevesebb feladatot. (Ez szintén ismeretlen fogalom gondolom az önök számára: MUNKA). Így kérem, hogy a személyemet a jövőben ne használják aljas, politikai lejárató hadjáratukban, próbáljanak meg igazat írni, vagy legalább megpróbálni újságíró látszatát kelteni, nem zugfirkász bértollnokét.

K. Róbert