Meggyalázták Dimebag sírját

A tettes egy sor halálos fenyegetést kapott a rajongóktól, úgyhogy már "megbánta".

A Pantera legendás, 2004-ben a színpadon meggyilkolt gitárosának nyughelyét az első hírek szerint egy totál ismeretlen thrash metál banda, a Nuclear Hellfrost tagjai gyalázták meg. Az együttes később közölte, hogy a az elkövető a volt énekesük, akiktől elhatárolódnak. 
 
A fickó saját maga dicsekedett el gyalázatos tettével egy közösségi portálon. Az általa közzétett fotó szerint "fag" (köcsög) feliratot helyezett el a síron, amit aztán le is köpött, és ellopott onnan egy pár western csizmát. (Dimebag nagy rajongója volt a western csizmáknak.)
 
 

Rasszista déli tahók

Bejegyzésében a Pantera rajongóit "egy rakás rasszista déli tahónak" ("buncha racist hilbillies") nevezte. 
 
Többek oözt ebből is elég világosan látszik, hogy Reece Eber nem csak egy ízléstelen seggfej, de jókora pancser is. Ha valakinek az a hobbija, hogy sírokat gyaláz meg, akkor legutoljára egy texasi metál legenda nyughelyével érdemes próbálkozni. A déli redneckek nem az elmebetegek iránti toleranciájukról híresek - ellenben arról igen, hogy a shot gun éppen úgy a háztartások alapfelszerelései közé tartozik, mint a hűtő, vagy a kenyérpirító. 
 
Eber annak rendje és módja szerint néhány órán belül halálos fenyegetések sorát kapta. Valószínűleg ennek köszönhető tegnap már egy magyarázkodó, a család, a banda és a rajongók bocsánatáért esedező közlemény tett közzé volt bandája Facebook falán. Szavai szerint óriási hibát követett el, "idiótaként viselkedett", és nem akarta megbántani azokat, akiknek Dimabag emléke fontos.  
 
Nem vagyok benne biztos, hogy Texas minden rock kocsmájában megértéssel fogadják majd a szavait...