Megjelent az Eszmék Könyve

A Jobbik IT kiadványa a mindennapi információáradat és a politikai szempontok által is vezérelt félretájékoztatás világában szeretne biztos kiindulópont lenni a fiatalok számára.

A Jobbik IT a szerteágazó tevékenysége mellett nagy hangsúlyt helyez tagsága képzésére és mindenki tájékoztatására, akik érdeklődnek a szervezet szellemisége és célkitűzései iránt. Az Eszmék Könyve című rövid, tömör, de világos gondolatokat megfogalmazó kiadvány egyfajta intellektuális iránytű szerepére törekszik. A közéletben, politikában való eligazodást segíti: a mindennapi információáradat és a sokszor politikai szempontok által is vezérelt félretájékoztatás világában szeretne biztos kiindulópont lenni - áll Farkas Gergely, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnökének közleményében.

Szándékunk az Eszmék Könyvének kiadásával az, hogy korunk szellemi arculatát leginkább meghatározó fogalmak, eszmék, ideológiák egyszerre tárgyilagos és saját értékrendünk szerinti magyarázatát kifejtve hatékonyan hozzájáruljunk a magyar ifjúság helyes irányú fejlődéséhez, értékrendjének kiteljesedéséhez, a személyes gyarapodáson keresztül pedig váljona hasznára politikai közösségünknek és így egész nemzetünknek is.

Az 50 oldalas, kemény kötésű kézikönyv a Jobbik IT korábbi kiadványának, a Magyar Ifjúsági Kódexnek a folytatása. Az Eszmék Könyvét országosan helyi tagozataink által fogjuk terjeszteni, első kiadásban 10 000 példányban jelenik meg - olvasható a közleményben.

Aki igényelni szeretne ezen ingyenes kiadványból, ezen a felületen teheti meg, online módon pedig itt érhető el.