Menekült akart késelni a bicskei Tescóban

Tegnap késő délután egy afrikai menekült rántott kést a bicskei Tescóban a biztonsági őrökre, akik ellenőrizni akarták a gyanúsan viselkedő férfit.

Az afrikai menekült egy nagyjából 20 centiméteres pengéjű kést rántott a biztonsági szolgálatra, amivel hadonászni kezdett és szúró mozdulatokat tett.

A portál értesülései szerint az eset közelében volt egy állapotos hölgy is. A rendőrök nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, a férfit megbilincselték és előállították.

Az esetről a rendőrség még mindig nem adott ki közleményt. A Privát Kopó egyébként úgy tudja, hogy az 1-es főút bicskei szakaszán rendszeresen csapatokba verődött menekültek zaklatják az autójukkal lassító autósokat, a kocsik ablakán kopogtatva kéregetnek pénzt, mert éheznek, pedig a menekülttáborban napi többszöri ingyenes étkezést és költőpénzt biztosítanak számukra.

Frissítés: eljárás indult

A rendőrség idő közben arról tájékoztatta portálunkat, hogy a férfi késsel a kezében tartózkodott az eladótérben. A helyszínre érkezve a rendőrök azt tapasztalták, hogy a férfi zavartan viselkedik, ezért előállították, majd kórházba vitték. A rendőrség szerint a férfi nem lépett fel támadólag, és sérülés sem történt, garázdaság szabálysértés miatt indítottak ellene eljárást.