Náci portált tart a kormány közpénzből lélegeztetőgépen

Sokan tudtak róla, csak nem mertek róla beszélni. Most lehull a lepel! Döbbenet. 

A magát a polgári Magyarország hiteles képviselőjének és a szélsőségességektől mentes politizálás zászlóshajójának beállító Fidesz-kormány, Rogán Antal kínos ügyletei után, ismét magyarázkodásra szorulhat. Ugyanis súlyos vádak merültek fel a 888.hu körül.
 
Nemcsak gazdasági, hanem morális értelemben egyaránt.
 
A vádak alapján jogosan feltételezhető, hogy a szorgos, becsületes, jóravaló munkavállalók adójának egy komoly része, a Fideszhez köthető propagandán keresztül egy olyan "hírportál" finanszírozását segíti elő, amely alsó hangon is a rémkorszakok legrosszabb árnyait idézi meg, és amely nem mellesleg etikailag is vállalhatatlan.

Goebbels, Hitler, Jobbik

A 888.hu a korrupció mocsarába süllyedt Fidesz egyik lakájmédiájaként tevékenykedik annak ellenére, hogy Deutsch Tamás például
 
"mikropöcsűeknek"
 
nevezte a lap munkatársait, Gulyás Gergely, az Országgyűlés fideszes alelnöke nyilvánosan határolódott el a portáltól, miután a 888.hu főszerkesztője, G. Fodor Gábor a Habony Árpádhoz köthető lapot a hazai újságírás piacán elhelyezte a világ leglustább békájának óriásira hízott feneke alá beszoruló ganajtúróbogár hónaljában összegyűlt galacsin legaljára
 
Nem véletlen, hogy a látszat kedvéért egy időben még az állami hirdetések is eltűntek a kamuhírekkel operáló Ripost nevű, Fideszhez közeli bulvárportál színvonaltalanságával versengő hírportálról. 
 
Az igazi skandallum viszont az, hogy számos felettébb szélsőséges eset látott már napvilágot az oldalon. A 888.hu rendszeresen tesz közzé olyan karakterhalmazokat, melyek szemmel látható módon, perverz rajongásból fakadóan félkatonai, militáris, vagy sok esetben konkrét (vagy annak remélt) náci, fasiszta, antiszemita, rasszista, homofób szervezeteket, személyeket mutatnak be.
 
Sőt, az oldal keresője szerint előszeretettel tesznek közzé az adófizetők pénzéből jól kitömött újságírók náci vezetőkről készült archív felvételeket is. Több neve elhallgatását kérő panaszos keresett meg például minket azzal, hogy mennyire megrendítette, hogy egy csendes vasárnapon ilyen durván és erőszakosan propagandisztikus szeméttel (lásd a bizonyítékot, ún. képernyőfotót alább!) szórják tele a világháló egyre színesebben virágzó rétjét. 
 

Összeérnek a meszire vezető szálak

A gyomorforgató cikket egyébként az az Oláh Gellért jegyzi, aki több egybehangzó forrásunk szerint is a vezetékneve alapján névrokona egy cigány származású magyarországi énekesnek. A cigányok pedig, mint az köztudott, egy súlyos problémáktól szenvedő etnikai csoportot alkotnak. Ugyanúgy, mint a hazánkban élő örmények, ukránok, szlovének és talán nem véletlen: a németek. A németek pedig történész szakértőink szerint
"jelentős részben azoknak a leszármazottjai, akik Adolf Hitler Németországában dolgoztak". 
Ezek után lenne min elgondolkodnia Lázár Jánosnak, Rogán Antalnak (exkluzív vagyonnyilatkozat itt!), vagy éppen Firtl Mátyásnak (exkluzív vagyonnyilatkozat itt!), de legfőképpen Orbán Viktornak, ha olyan cikkek is napvilágot láthatnak Oláh Gellért tollából, mint az alábbi. A címet bátran ízlelgesse mindenki: "A náci propagandaminiszter, Goebbels elegáns és kifinomult ember volt".
 
 
Mintha csak a tízes években élnénk!
 
Jól értesült újságírói körökben egyébként eddig sem volt titok, hogy hova húz a 888-asok szíve, vagy mondhatnánk úgy is, hogy mire lendül a 888-asok keze. Egy neve elhallgatását kérő újságíró például a minap a konyhában említette, hogy gyanúsan sokat lehet olvasni arról a portálon, hogy a Jobbiknak milyen közvetetett vagy közvetlen náci kapcsolatai lehetnek, amit egy szintén újságírói körökben járatos szakmabeli az egészségügyi cigiszünetére menet jellemzett úgy, hogy ez könnyedén jelentheti azt, hogy a szerkesztők így adnak hangot a vágyaiknak. "Csúnyán befürödnek, ha egyszer valaki szembesíti őket egy nyilas (sic!) gyűlésen, hogy Vona Gábor nem hitegeti a párt szimpatizánsait náci romantikával" - tette hozzá vész(korszakot)jóslóan egy csak vonakodva megnyíló, komoly szerkesztőségeket is megjárt, nagy tapasztalattal bíró tisztaságügyi szakmenedzser-forrásunk

Most jön a java!

Természetesen szerettük volna megkeresni az oldal üzemeltetőit is, de már a kapcsolatfelvételkor meghűlt bennünk a vér. Oknyomozásunk során kiderült ugyanis, hogy a 888 nevű hírportált csak és kizárólag a 888.hu begépelésével lehet elérni.
 
A 8-as pedig a náci szubkultúrában köztudottan az angol ABC nyolcadik betűjét jelzi, azaz a H-t.
 
Elég csak beütni a Google keresőjébe, hogy "88 nazi", és máris kidobja, hogy a hitleri korszak nemzetközi tisztelői előszeretettel használják ezt a két számot szerte a világon, hiszen ez az ő olvasatukban a "Heil Hitler" (vö. 88=HH) rövidítése. 
 
A Fidesz-KDNP kormány irányítása alatt álló Magyarország óvatos becslések szerint is tele van olyan amatőr műgyűjtőkkel, akik a nemzetiszocialista álom továbbálmodóiként relikviákat őrizgetnek a fiókjaikban, sőt, sok esetben ezeket közszemlére is teszik, összejöveteleken mutogatják egymásnak. A korszakot jól ismerő jogvédők egybehangzó elmondása szerint úgy tűnik, hogy a hatalom felismerte, hogy kell a "nemzeti" dohányboltok és a "nemzeti" együttműködés rendszere mellé egy igazán magyar, nemzeti Hitler-kultusz is. 
 
Meg kell hagyni, a kormányzathoz szintén közel álló, a kaszinó-biszniszből is meggazdagodó filmes nagyember, Andy Vajna irányítása alatt álló TV2-n sűrűn feltűnő profi reklámkampányokhoz mérhető marketingfogás kell ahhoz, hogy meglássák a 88=HH egyenletben lapuló esélyeket, és a bevándorlás miatt egyre radikalizálódó Nyugat-Európa felé is büszkén megmutassák (a becsületes munkában megőszült szépkorúak és a nagycsaládok melegében nevelkedő gyermekek szörnyű megalázása árán is), hogy Magyarországon (angolul: Hungary - ford. a 2016/04/11.1488WP. sorszámú TÁMOP-os pályázaton nyert ifj. Mennyiazannyi Roland) is virágzik még a nemzetiszocializmus:
888, azaz
"Heil Hitler Hungary".
Mindezt természetesen az adófizetők pénzéből.
 
Erről rántotta le a leplet egy Assange-i névtelenségbe bújó bátor kommentelő is a 888 egyik cikke alatt. Még nem moderálták...
 
 
(A cikk megszületésében köszönjük a segítséget a 888.hu egyik legújabb tényfeltáró "cikkének", amelyből főleg cikkünk elején dolgoztunk, valamint köszönjük a hivatásos olvasó riportereinknek, akik bozótharcosként küzdöttek az információk megszerzéséért. Pontosan annyi köze van mindennek a valósághoz, ahogyan a fent említett oldalon és a milliárdokból tökéletes olajozottan működő fideszes médiabirodalomban úgy általában.)