"Orbán leiskolázta az uniót!"

Létezik egy Honfoglalás 2000 nevű egyesület, akik - bármi is történjék - mindig kiadnak egy közleményt, amiben hosszasan ecsetelik, hogy mennyire zseniális a kormány.

Ezekkel általában soha nem szoktunk foglalkozni, de azért Önöket sem foszthatjuk meg mindig az élvezettől, így most bemutatjuk a legfrissebb írásukat, melyben már abba is bele akarnak szólni, hogy ki álljon a Jobbik élén. 

Strasbourgban a magyar miniszterelnökről ismét bebizonyosodott: nincs hozzá mérhető tehetséges, nagy tudású politikus idehaza, de Európában is kevés hozzá hasonló akad. Higgadtan elmagyarázta a hisztérikusan felugráló, általánosságot pufogtató uniós képviselőknek a bevándorlás lehetséges kezelését, s kioktatta a szerény képességű képviselőket arról, hogy miként kell megvédeni nemzetüket a terjedő bűnözőktől, a pusztító liberalizmustól és egyéb ártalmaktól, hogy olyan sikeres legyen gazdaságuk, mint a miénk. Ez utóbbit kénytelen-kelletlen elismerték, csodálták az uniós képviselők. Magyarország utat mutat az öreg kontinensnek, hogy megvédjük földrészünk kultúráját, értékeinket, vívmányainkat a bóvli amerikai kultúrától, a háborútól, a más kultúrkörökből beáramló idegenektől.

Örülünk, hogy Balczó Zoltán nem állt be a pöcegödröző Vona Szabó Albert Gábor mögé, s hazánkat képviselte az uniós cirkuszban, nem úgy, mint a papírt tépdeső, magyarokat támadó MSZP-s Ujhelyi és a zavarosan beszélő DK-s Niedermüller Péter. A lejáratódott Vona helyett Balczót a Jobbik élére! – ez a Honfoglalás 2000 Egyesület és a Nemzeti Szociáldemokraták véleménye.