Piaf! The Show – Edith Piaf eredeti francia produkciója Budapestre érkezik

A PIAF! The Show időutazás a Montmartre utcáira a „La Vie en Rose” segítségével, klasszikus dalokon keresztül mutatja be Edith Piaf karrierjét. 
 
Az új Piaf-ként emlegetett Anne Carrere energiája és kisugárzása a világ minden táján elvarázsolja a közönséget, a PIAF! The Show díszlete, hangulata pedig előidézi Piaf emlékét. A kivetítőn a Piaf életéről eddig napvilágra került fotók mellett soha nem látott képeket is bemutatnak, a show-ban Anne Carrere énekét négy zenész kíséri. 
 

Hallott már Anne Carrere-ről?

Anne Carrere folyamatosan énekel és ír, olyan művész, aki minden színpadra lépésekor újraértelmezi a szenvedélyt. A francia énekekért rajongó Anne 2014-ben részt vett a PARIS! The Show válogatóján. A show producere és rendezője Anne hangjától és karizmájától elbűvölve azonnal felkínálta neki Edith Piaf szerepét. Anne Carrere ezután találkozott Piaf barátjával, Germaine Ricord-dal, aki beleszeretett az elképesztő hangba és az apró hölgybe, aki nagyon emlékeztette Edith Piaf-ra. Anne Carrere-t azóta a világ összes országában az új Piaf-ként emlegetik és mindenhol elképesztő népszerűségnek örvend.
 
 
A világ minden táján nagy sikernek örvendő francia produkció Budapesten három alkalommal lesz látható a MOM Kulturális Központban: december 27-én, 28-án és 29-én. 
 
Az előadásból, amely szünettel elválasztva kétszer 45 perces lesz,  itt tekinthetők meg részletek.