Rogán Antal egy 1,2 millió forintos dzsekiben ebédelt Orbán Viktorral szombaton

Rogán Antal egy 1,2 millió forintos dzsekiben ebédelt Orbán Viktorral szombaton

A propagandaminiszter széldzsekije egy minimálbérért dolgozó magyar ember majdnem héthavi fizetésébe kerül.

Szombat délután egy belvárosi luxusétteremben találkozott Orbán Viktor és Rogán Antal. Ebéd utáni távozásukkor 444.hu riportere igyekezett kérdéseket feltenni arról, mit szólnak Magyar Péter vádjaihoz.

A miniszterelnök mosolyogva mindössze annyit mondott: „Én kormányzati ügyekkel foglalkozom. Tévésorozatokkal nem foglalkozom.” Rogán Antal pedig megismételt korábbi válaszát, miszerint soha nem találkozott Schadl Györggyel.

A Telex közben utánanézett a propagandaminiszter szettjének. Mint írják,

egy közel 1,2 millió forintos Loro Piana márkájú széldzsekit viselt szombaton Rogán Antal, amikor Orbán Viktorral ebédelt egy V. kerületi Michelin-csillagos étteremben.

Az olasz divatház webáruháza szerint a dzseki 100% poliészterből készült, kasmír szegéllyel, összesen négy zsebbel, a nyakán zipzárral elzárt, rejtett kapucnival - írja a lap. Érdekesség, hogy a dzsekit Budapesthez legközelebb jelenleg Párizsban lehet kapni, vagy online megrendelni.

Hogy jobban érzékeltessük a ruhadarab árát,

a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter 2950 eurós, „Autunno” színű Loro Piana széldzsekije egy minimálbérért dolgozó magyar ember közel héthavi fizetésébe kerül.

Mint megírtuk, Magyar Péter szombati Facebook posztjában emelte a tétet, tulajdonképpen all-int mondott. Posztja szerint mielőtt kedd reggel az ügyészségre bemenne, Facebookra és YouTube-ra is felteszi azt a felvételt, ami bizonyítja igazát, amiben többek között azt állította: a bírósági végrehajtók korábbi, korrupcióval vádolt elnöke, Schadl György Rogán Antal embere volt.

(Címlapkép: 444 videó)