Rogán szomszédja igen jól jár a népszavazással

A Rogán vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda a népszavazás plakátjaira is a Network 360-at és az Affiliate Networköt szervezte le.

A szerződés tárgya „a Miniszterelnöki Kabinetiroda aktuális kormányzati intézkedésekről szóló lakossági tájékoztató kampányaival kapcsolatos feladatok ellátása”. 
 
Ebbe beletartozik a grafikai tervezés, gyártás, online kommunikációs és közösségi médiaszolgáltatások, integrált reklámügynökségi szolgáltatások, kutatási feladatok, médiatervezés és vásárlás, PR ügynökségi szolgáltatások, stratégiai tervezés és tanácsadás. A lap a Kormányzati Tájékoztatási Központtól azt is megtudta, hogy a szerződés már megvalósult tájékoztató kampányokat is tartalmaz.
 
Megemlítik azt is, hogy a népszavazási kampány grafikai munkáit a Lounge Design készítette, ahogy tavaly is ők tervezték a hasonló vizuális megoldásokat alkalmazó menekültellenes plakátokat.
A Miniszterelnöki Kabinetiroda első negyedéves szerződéseiből nemrég kiderült, hogy a Rogán irányítása alatt álló minisztérium ezzel a két Csetényi-céggel szerződött a legnagyobb összegre.
 
 
Természetesen a hárommilliárd forint eltapsolása felesleges is egy olyan országban, ahol mindenki egyetért a kérdéssel, sőt, van alternatív verzió, amely jóval költséghatékonyabb és legalább sokkal nyíltabban üzeni meg Brüsszelnek, hogy hova is menjenek.