Segítettünk megtalálni a lopott biciklit

Egy szerencsés olvasói megosztásnak hála a drótszamár gazdája felismerte ellopott hátasát, a becsületes megtaláló pedig az alábbi levelet továbbította felénk:

Szép estét! :)

A Facebookon találtam meg a hirdetését, amelyben felismerni véltem az eltulajdonított kerékpáromat.

 

December közepén utaztam Budáról családomhoz, Siófokra az ünnepek miatt, gondolom ekkor használta ki valaki az alkalmat, hogy elvigye a lépcsőházunkból.

 

Az albérletbe pénteken értem vissza és azóta bringás oldalakat néztem, hátha szerencsém lesz. Rendőrséghez még nem fordultam.

 

Másnap a kapitányságon lekérdezem az alvázszámot, mert pár éve bevittem a rendszerbe és a nevemen van, de addig nem tudom igazolni, hogy az enyém.

 

A kérdésem az lenne, hogy meg van-e még a kerékpár, illetve ha igen, és igazolni tudom, hogy én vagyok a tulajdonos, akkor milyen feltételek mellett tudná visszaszolgáltatni?

 

Mielőbbi válaszát várva,

 

K. A.

A szerkesztőség nevében örülünk, hogy segíthettünk!

Lopott kerékpár keresi gazdáját Budapesten!

A nevem Buck, 5 éves kan kutyus vagyok, Budapesten élek és remek szaglással rendelkezem. Tegnap este, egészségügyi séta közben, találtam egy (vélhetőleg) lopott kerékpárt! Szépen kérlek benneteket, segítsetek megtalálni a tulajdonosát! Megtalálás helye: Budapest, XI. kerület, Bicskei utca 2. (Összesen 58 percet voltunk a helyszínen, megfagyott mind a négy mancsom!)