Elektronikus jogi ügyintézés - a kényelem és a gyorsaság jegyében (x)

Elektronikus jogi ügyintézés - a kényelem és a gyorsaság jegyében (x)

Egyre több szolgáltatás alkalmazkodik a felhasználók, illetve az ügyfelek elvárásaihoz, és ennek megfelelően online felületeket, applikációkat és programokat hoznak létre annak érdekében, hogy még kényelmesebbé és gyorsabbá tegyék a mindennapokat.

Kiváltképp értékelik ezt a lehetőséget az emberek olyankor, amikor valami egyébként sok időbe, energiába, netán pénzbe kerül. Van egy jó hírünk: egyszerre mindhárom területen jelentős előnyhöz juthatunk, spórolhatunk, hiszen ma már az ügyvédi szolgáltatások egy részét is jellemezhetjük az imént említett módon!

Intézd az ügyeket otthonról vagy az irodából

Ki sem kell tennünk a lábunkat a kellemes, komfortos szobából, legyen az akár az otthonunk, akár az irodánk. Mindössze egy működő eszközre és internetkapcsolatra van szükségünk ahhoz, hogy kézbe vegyük, és hatékonyan el is intézhessük jogi ügyeinket. Az eKRS rendszere teljes mértékben megvalósítja az elektronikus jogi ügyintézés minden apró mozzanatát.

Ismerd meg az eKRS-t!

Az eKRS egy online jogi platform, ahol a regisztrált ügyfelek könnyedén, és a lehető legnagyobb gyorsasággal foglalkozhatnak többféle jogi ügymenettel, amelyekhez eddig az ügyvédi irodában volt lehetőségük.

Sokféle kategóriából választhatunk: legyenek azok a céggel, illetve munkával kapcsolatosak, ingatlanokhoz fűződőek vagy magánügyi rendelkezések. Ennek megfelelően a felületen keresztül megoldhatóak olyan cégügyek, mint például a cégalapítás, a céggel kapcsolatos változások intézése, az üzletrész adása vagy vétele, részvény átruházása és végelszámolási folyamat lebonyolítása. 

A cégoptimalizáló csomagon belül lehetőségünk lesz megbízhatóan rendezni meglévő szerződéseinket, míg a cégmentő opciót választva megoldásközpontú válaszokat kaphatunk kérdéseinkre, amennyiben a cégünk átmeneti anyagi gondba került.

A munkaügy területéhez kapcsolódóan, sőt, kifejezetten társasházak számára is elérhetőek komplett adatvédelmi csomagok, amelyekkel könnyen kezelhetővé és maximálisan jogszabályoknak megfelelővé tehetjük ezt a területet. 

A részletes home office szabályzat is hasonló előnyöket nyújt, míg a munkaügyek keretén belül foglalkozhatunk munkaszerződésekkel, titoktartási szerződésekkel, valamint KKV adatvédelmi csomagot is igényelhetünk. 

Külön lehetőség a követeléskezelés opción belül a kölcsönszerződés, a jelzálogszerződés, valamint fizetési felszólítás létrehozása, míg az ingatlanügyleteken belül előszerződésre, ajándékozási, sőt, bérleti szerződésre is lehetőség van. Végül a magánszemélyi rendelkezések között végrendelkezést és előzetes egészségügyi rendelkezést is választhatunk, intézhetünk.

Megbízható ez a rendszer?

Az eKRS KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatása, mellyel az ügyfelek mindennapjait kívánják könnyebbé tenni. Az itt intézhető ügyek megbízható jogi háttérrel, és az aktuális törvényi kereteknek megfelelően, teljes értékű ügyintézésként vehetőek igénybe.