Tippeljen, mivel tölti napját egy fideszes polgármester!

Nyilván rájöttek melyikre gondolunk, hiszen mindannyian abban a mélyprimitív, a szocialista vamzerkorszakból nyakunkon maradt pacsuliszagú valóságban élünk, ami a mai napig képes magából kitermelni a nagyemberek kicsinyességét.

Farkas Gergely, a Jobbik parlamenti képviselője szerint a fideszesek most

"házhoz mentek a pofonért".

Történt ugyanis, hogy Farkas egy, a kiskunhalasi menekülttábor elleni demonstrációra hívó szórólapot úgy írt alá, hogy „Farkas Gergely, a választókerület jobbikos országgyűlési képviselője.”

PÁFF! - gondolhatta Fülöp Róbert, a szórólapot meglátó, de magának fontosabb szerepet nem szánó fideszes polgármester, és rohant a rendőrségre feljelentést tenni, mert az nemúgyvanámbiztosúrkérem.

Ugyanis a választókerületben egyéniként győzött, majd ezáltal a parlamentbe jutott képviselő valóban nem Farkas Gergely volt, hanem a fideszes Bányai Gábor. Farkas Gergely viszont listásként ettől még valóban országgyűlési képviselő lett, valóban jobbikos, és valóban választókerületi, mert ő is ott indult.

A jobbikos politikus egyébként a sunyiságról csak akkor értesült, amikor a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságtól levélben értesítették az ellene tett feljelentés elutasításáról.

WTF feljelentés?! - gondolhatta Farkas Gergely, a határozatot meglátó, de a polgármesternek eddig fontosabb szerepet gondoló jobbikos politikus.

"Az is sokat elmond a szándékukról, hogy mikor kiküldték nekem az ő feljelentésükről szóló elutasítást, akkor a hozzám eljutó információk szerint még panaszt is tettek, hogy egyáltalán miért értesítenek engem erről. Persze ők is érezték, hogy ez mennyire kellemetlen nekik, jobb lett volna, ha meg se tudom a feljelentésük tényét, de hát – akármit is képzelnek magukról - a szabálysértési hatóságot még nem ők irányítják" - írta Farkas Gergely Bányai Gáborról és Fülöp Róbertről Facebook-oldalán.

Végül megjegyezte, hogy szerinte "szomorú, hogy itt tartunk, hogy a fideszes politikusok ilyenekkel vannak elfoglalva. Azt javaslom Fülöp Róbertnek és Bányai Gábornak, hogy ilyen kicsinyes és csak saját arroganciájukból fakadó álproblémák helyett foglalkozzanak végre Kiskunhalas és a választókerület valódi problémáival. Sajnos vannak, és én a kicsinyes feljelentgetések helyett továbbra is inkább ezek megoldásáért fogok dolgozni."