Tombolnak a hormonok: egymással birkóznak Orbán fiataljai

Az ötszörös trafiknyertes tesója indul a Fidelitas elnöki tisztségéért.

A Fidesz Ifjúsági Tagozatának az elnöke, legalábbis a kormánypárt honlapjai szerint Veress Áron volt, de ő ugye pénzhamisítási ügybe keveredett. Kiderült az is, hogy Veress 2012-ben ki lett zárva a Fideszből, csak mint „szélhámos” birtokolhatta tisztségét, megtévesztve a kormánypárt politikusait is. A mai napig nem tudni, hogy ki az új elnök, egyáltalán van elnök, létezik a szervezet vagy nem. Semmit. Veress elődje egyébként Loppert Dániel volt, aki 2002 nyarán háromszor hangosan hazaárulónak nevezte a Művészetek Völgyére ellátogató Medgyessy Péter miniszterelnököt. A wikipedia.hu szerint ő volt az első olyan fideszes politikus, aki egyértelműen elhatárolódott a Magyar Gárdától. 2010-től a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. a (NIF) kommunikációs osztályvezetője lett. 
 
A KDNP társult szervezete, az Ifjú Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöki tisztsége a közeljövőben Nacsa Lőrinc és Csontos Sandra között dől majd el. Utóbbi szerint „ikszes” riválisának programja egy közhelygyűjtemény. Szerinte az sem baj, ha valakiben túlbuzog az ambíció, a Magyar Hírlapnak úgy nyilatkozott, hogy „női” mivolta miatt lehet érdekes a sajtónak. Az IKSZ legismertebb politikusa Rétvári Bence, az Emmi parlamenti titkára.
 
A Fidesz körül létezik egy harmadik ifjúsági szervezet, a másik kettő házon belüli konkurense, a régi motoros Fidelitas. A névhez olyan politikusok tapadnak, mint a Fidesz frakcióvezetője, Rogán Antal vagy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, de még a baloldal hétvégi nyertese, Kész Zoltán is a veszprémi Fidelitas elnöke volt korábban.
 
Az elnöki tisztségért indul most Böröcz László, Rogán Antal bizalmasa. A hvg.hu archívumából kiderül létezik egy Böröcz Barnabás Bence nevű illető, aki öt dohányboltra nyert el húszéves koncessziót. A lapnak több forrás is megerősítette, hogy ő nem más, mint Böröcz László tesója.
 
Persze semmi baj, ameddig zselézett a haj, csak előfordul, hogy valaki ezért felmordul.