Újabb pert nyert a Jobbik a kormánymédia ellen

Újabb pert nyert a Jobbik a kormánymédia ellen

Hosszú pereskedés után aratott totális győzelmet a konzervatív ellenzéki párt a pedofilbarát Fidesz egyik kedvenc hazugsággyárával szemben.

"A lassan pornóoldallá avanzsáló Origo talán legszánalmasabb hazudozója, a még saját párttársai által is bucira vert Bordács Bálint találta ki még 2021 augusztusában, hogy a Jobbik a vidéki rendezvényeire úgy biztosít érdeklődőket, hogy a pártközpontból vezényli ki oda a saját alkalmazottait. Mintha békemenetre mennének a felcsúti közpénznyelő „futballakadémia” buszaival" - írja sajtóközleményében a Jobbik-Konzervatívok.

"Ebből persze egy szó sem igaz, ezért a Jobbik - mint minden ilyet - ezt a valótlanságot is perre vitte, ahol a bíróság még a notórius hazudozó propagandistát is meghallgatta tanúként, hátha ő el tudja mondani, honnan szedte a sületlenségeit" - fogalmaznak.

Bordács Bálint azonban láthatóan nem tudott mit kezdeni azzal a helyzettel, hogy egy perben tanúként csak igazat szólhat, a keze zavart tördelésén és nevetséges félrebeszélésen kívül semmit nem tudott elmondani a saját maga által írt cikkről

- emelték ki.

Így az ügynek nem lehetett más vége, minthogy a Fővárosi Ítélőtábla a napokban meghozott jogerős ítéletében kamatokkal és perköltséggel együtt közel egymillió forint megfizetésére kötelezte az Origo kiadóját

- húzta alá a Jobbik-Konzervatívok.

(Címlapkép: Alfahír)