Újabb plakátoffenzívával büntet a kormány

Pártunk és kormányunk újra hadjáratot indított az agysejtek ellen, ezúttal Gyurcsány Ferenc kedvenc szavajárását küldték frontvonalba.

A kormany.hu-n külön aldomainben olvashat a sikereken fellelkesült olvasó a működő, sikeres reformokról (ezúttal gratulálunk a reform szónak, Gyurcsány Ferenc után hét évvel végre visszakerült e szép szavunk az őt megillető helyére), minthogy 50 éve nem volt ilyen alacsony az infláció, több mint nyolc éve nem volt ilyen alacsony a munkanélküliség, alacsony költségvetési hiány, külföldön elismerik a magyar gazdaság teljesítményét, a multik is adóznak, csökken a jövedelemadó és persze a nagyágyú: sikeres a rezsicsökkentés, vagyis jövő héttől eggyel több csirkefarhátot vásárolhatunk a sarki CBA-ban.

Persze a galériánkban elérhető plakáttervek is büntetnek rendesen, ugyanakkor láthatóan ezt a kampányt már rutinból küldték meg a fiúk odaát, éppenséggel nem nevezhető ugyanis egy kimunkált projektnek. A katasztrofális képi minőség mellett nyilván az ad hoc ötleteléssel bekerülő féligazságok között eltévedő átlagpolgárt a bonyolultabb összefüggésekkel már nyilván nem akarták összezavarni, ezért csak a legközhelyesebb kormányzati bullshitet tolják bele a nagy melegben levegő után kapkodó honpolgároknak.

Bár azt még mi sem értjük, hogy került a magyar reformok sikeressége közé az illegális bevándorlás.

Mindegy is. A lényeg, a Sikeres, Működő, Magyar, Reformok könnyed 600 milliónkba kerül. Plusz nézegethetjük az egész országban.