Újabb videobotránytól tart a fideszes alpolgármester

„Reméljük Zuglóban nem ilyen videók készítésével foglalkoznak éppen egyesek…” - kommentálta az Index.hu értesüléseit Rozgonyi Zoltán fideszes alpolgármester.

A hírportál szerint Déri Balázs, a szocialista párt sajtósa, a XIV. kerület önkormányzatánál találhat megélhetést. Az egykor a Hustler pornómagazin főszerkesztői pozícióját is ellátó Déri, most cégén (Primary Média) keresztül a zuglói vagyonkezelő kommunikációjáért lehet felelős.

Mint ismeretes a Mesterházy Attila köreihez tartozó Déri adta át az emlékezetes bajai videót a hvg.hu hírportálnak, amely egy feltételezett választási csalás gyanúját hamis bizonyítékkal támasztotta alá. Emiatt lemondásra kényszerült a hvg.hu főszerkesztője is.

Sem a szerződés, sem a személy nem támogatható a részünkről!

- húzta alá a Zuglót nagykoalícióban irányító fideszes városvezető.

„Szánalmas, ha tényleg csak ennyire futja. Bukott, levitézlett pártkatonák.”

- Cseke Vanda így szólt hozzá Rozgonyi bejegyzéséhez.

A Papcsák-érában a zuglói önkormányzat, több mint 10,5 millió forint értékben fizetett elő Magyar Nemzetre és a Magyar Hírlapra. Ebből az összegből 130 Magyar Nemzet és 151 Magyar Hírlap éves előfizetése jön ki.

Cseke Vanda az önkormányzat akkori sajtófőnöke akkor úgy indokolta a döntést, hogy “a lapválasztást a megrendelt sajtóorgánumok magas szakmai színvonala és hitelessége, valamint a korrekt, objektív tájékoztatásra törekvés indokolja”.

Cseke jelenleg a Fidesz-KDNP zuglói önkormányzati képviselője, aki ezek szerint nem bukott meg, mint pártkatona.