Veress Áron egy profi ügynök lehet

Ha valaki éveken keresztül átveri a Fideszt, akkor ő lehet hazánk legprofibb ügynöke. Cikkünkben segítséget kap, hogy Ön is IT elnök lehessen!

Tekintsük át együtt, hogy hogyan lehetett akár Veress Áron hazánk talán legprofibb kéme, hogyan verte át Zalaegerszegtől Bakuig a fél világot és a teljes narancsbirodalmat:

  • Pókembert egy pók csípte meg, őt viszont az indította el a pályáján, hogy a Fidesz állítólag kizárta a soraiból 2012 március elsején.
  • Ezután nyilván erőt gyűjtött, de aztán egy elég komoly húzással rögtön átverte az MTI-t és Kövér Lászlót is, miután elnöki minőségben előbbinek nyilatkozott, utóbbinak levelet küldött 2012 decemberében a keretszámok kapcsán.
  • Miután megérezte a fantomlét igazi ízét, 2013. február 4-én a nyilvánosság elé lépett, és egy helyettes államtitkár, valamint több nemzetközi vendég jelenlétében elnöki köszöntőt tartott.
  • Egy profinak szűk a hazai terep, elutazott hát 2014 elején Bakuba, ahol több volt IT-ssel (Loppert Dániellel és Szecsődi Balázzsal) az Új Azerbajdzsán Párt ifjúsági szervezeténél járt.
  • Az élet a komfortzónán túl kezdődik, így hát ideje volt, hogy egy kicsit a tűzzel is játsszon: egy Facebook posztjában arról írt 2014. októberében, hogy lecsukatná a Bukarestbe utazó magyar szurkolókat.
  • Miután ez nem kapott túl nagy nyilvánosságot, úgy gondolhatta, hogy ideje a TV kamerák elé állni, és Gulyás Gergellyel, Vígh Lászlóval, valamint a zalaegerszegi polgármesterrel közösen vacsoraesten vett részt, amit rögzített a helyi csatorna.
  • Eljött azonban a perc, amikor hiába próbált feltűnés nélkül a Keletiben este fél 11-kor egy arab férfinál hamis pénzt váltani, a rendőrség fülön csípte.
  • A "tartózkodási helyén" (pedig biztosan remek fedett lakás lehetett) további 30.000 eurónyi hamis pénzt találtak.
  • A vallomásában egy moldáviai férfiról beszélt (ejnye, talán régi üzlettársáról köpött esetleg?), akinek egyszer 8000 eurót adott, aki hamis pénzben adta vissza neki (kamatokkal együtt) az összesen kilencmillió forintnyi eurót.
  • Hogy a kinti kapcsolatainak köszönheti-e, azt nem tudjuk, de valamilyen ok folytán a zalaegerszegi polgármester történelemhamisításba kezdett, kitörölte egy decemberi Facebook posztjából Veress nevét.

Megkérdeztük Rogán Antalt is az ügyben, de ő is a fideszes közlemény mögé bújt. Kérdésünkre a mai sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy Veress 2012 márciusa óta nem tagja a pártnak, tehát utána visszaélt a Fidesz nevével. Ez mindenképpen azt támasztja alá, hogy valami nem stimmel a párt biztonsági rendszerében. Ha így van, akkor akár Ön is lehet a Fidesz Ifjúsági tagozatának elnöke! Ehhez nem kell mást tennie, mint letöltenie ezt a képet, a megfelelő helyre beillesztenie a saját arcképét, kitöltenie a nevét, és bármikor végigturnézhatja az összes pártrendezvényt, köszöntőt tarthat, nyilatkozatot adhat ki, levelet írhat, de még akár külföldi meghívásoknak is eleget tehet! Vissza nem térő alkalom, ne hagyja ki! (Csak a pénzváltásnál óvatosan!)