Marad a 27 százalékos áfa és megadóztatják az internetet is

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter bemutatta a jövő évre vonatkozó adóváltoztatásokat kedd délután. Maradnak a különadók, a 27 százalékos áfa és az egykulcsos adórendszer is. Adó fogja terhelni az internetet is.

Idén is '56-os megemlékezésekre hív a nemzeti oldal

A Jobbik ünnepi rendezvénye idén a Corvin közben kezdődik, majd fáklyás felvonulás lesz a Rádió épülete elé. 22-én a HVIM a Gödöllői Rendőrkapitányság előtt tart megemlékezést.
Tovább...

Így csökkentené az áfacsalásokat a Jobbik

Fordított áfázással csökkentené az adócsalásokat és a feketekereskedelmet a Jobbik, az alapvető élelmiszerek áfáját pedig öt százalékra mérsékelnék, később pedig megszüntetnék.
Tovább...

Mitől izzad a Fidesz? (Videó)

Szimpátiatüntetést tartottak Ózdon Janiczak Dávid, a Jobbik megválasztott polgármestere mellett. A fiatal politikussal szemben offenzívát indított a Fidesz.
Tovább...

Győzni fog a tisztesség – Interjú Janiczak Dáviddal

Balczó Mátyás: ’56-ban sikerült - Győzni fog a tisztesség - Brüsszelnek nem elég nagy a fideszes kiskapu - szerdán jelenik meg a Bar!kád legfrissebb száma.
Tovább...

Ózdi választás: Sztálin is megirigyelné a Fidesz bizonyítékait

A fideszes Fürjes Pál "bizonyítékait" megismerve a Jobbik arra a következtetésre jutott, hogy azokat maga Sztálin is megirigyelné.
Tovább...

Államtitokként kezelik Vizoviczki ügyét

Túl sok az érintett? Vagy tényleg a minősített adatok miatt van szükség a sajtó kizárására? Januárban kezdődik a per.
Tovább...

Továbbra is tanyáznak a drogosok Józsefvárosban

Egy rossz helyzetre a fideszes vezetésű VIII. kerületi önkormányzat valószínűleg még rosszabb választ adott, mikor bezáratta a Kék Pontot.
Tovább...

Járványos betegség vitt el egy óvodás gyermeket

Az agyvelőgyulladás járványos is lehet, egy kislányt egyetlen nap leforgása alatt győzött le. A kullancsok lehetnek a főbűnösök, és bár oltás van, nehéz mindenre felkészülni.
Tovább...

Felvétel készült a kalauzra támadó férfiról

Szóváltás után a jegyet ellenőrző kalauzra támadt egy férfi a vonaton. A bántalmazásról felvételt készített a vonaton elhelyezett kamera.
Tovább...

Szlovákia hazánkkal ellentétben megvédi a vízkészletét

A víz exportjának csaknem teljes körű tilalmát bevezető alkotmánymódosítást hagyott jóvá kedden a pozsonyi törvényhozás.
Tovább...

Tinilányokat molesztált az ötvenéves alezredes

A vád szerint egy dunántúli város rendőr alezredese nyári táboroztatások alkalmával szexuálisan molesztált tinilányokat.
Tovább...

Megvan a románok új szövetségi kapitánya

Mircea Lucescu, a Sahtar Donyeck vezetőedzője váltja a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról múlt csütörtökön távozott Victor Piturcát.
Tovább...

Drágállják a magyarellenes törvényt a románok

Túl sokba kerülne az állampolgároknak, ha minden településen egy főútnak az "1918. december 1." nevet kellene viselnie. Nem a magyarellenességgel van gond.
Tovább...

Hitvány élet vagy értelmes halál?

Provokatív célzattal fel szoktam tenni a kérdést társaságban, hogy mit gondolnak Nemecsek Ernő haláláról...
Tovább...

Orsolya hamis története

A katolikus egyház nem tartja Orsolyának és társainak történetét valós eseménynek, mégis, sok helyen olvashatjuk azt az igaztalan vádat, miszerint a szentet a hunok gyilkolták le.
Tovább...

This is the end of a beautiful friendship

A kitiltásokról semmit, a legendás amerikai-magyar barátságról rengeteget megtudhattunk Lázár Jánostól a nemzetbiztonsági bizottság hétfői nyílt ülésén.
Tovább...

Csúnyán ráfázott Klapka a kőbányai telkével

15 éve vett Klapka György egy X. kerületi telket, ám az egy forint hasznot nem hozott neki, ellenben már egy budai villa árát rá kellett költenie.
Tovább...

A Jobbik számára sikert jelentett az önkormányzati választás

A megyei közgyűléshez országosan összesített szavazatokban a Fidesz 230 ezer, az MSZP 200 ezer szavazatot veszített, egyedül a Jobbik szerzett 90 ezer vokssal többet.
Tovább...