25 milliárddal tömi ki a kormány a Csányi-féle Bonafarmot

A 2014-2020 között élelmiszer-ipari beruházások támogatására felhasználható 200 milliárd forint mintegy nyolcadát kapja a leggazdagabb magyar cége. Legalábbis eddig.

Interjú Vona Gáborral a kazahsztáni útjáról

A Jobbik elnökét kérdeztük, aki a múlt héten egy nemzetközi konferencián vett részt a kazah fővárosban, Astanában.
Tovább...

Keményedő kampány: torokelvágással fenyegetik a jobbikost

A polgármesterjelölt, Kis Tamás plakátját egy helyen vágták el: éppen a torkánál. Az eset nem egyedi: a tanárt korábban is érte már fenyegetés.
Tovább...

Lengyel lányok vallomása a hazaszeretetről (videó)

Mit jelent egy fiatal csinos lengyel lánynak a hazája, milyen gondokat tart a legfontosabbnak, és miért csatlakozott a nemzeti mozgalomhoz - videós interjúsorozatunk első része.
Tovább...

Drágább lesz a pénzért kínált letelepedés

250 ezerről 300 ezer euróra emelné Rogán törvénymódosítója a letelepedési kötvény árát. Az indoklás szerint így is versenyképes lesz.
Tovább...

Az MSZP pártigazgatója rendelhette meg a bajai videót

Az MSZP-közeli Egyenlítő blog korábbi tulajdonosa beszélt arról, hogy kereste meg őt Velez Árpád egy "lebuktató" videó készítése miatt.
Tovább...

Álprofesszort támogat a balodal Pakson?

Sülit „professzornak” hívja egy alig ismert párt, miközben az MSZP is beállt az állítólagos jobboldali jelölt mögé, a jelöltet elméletben a helyi KDNP is támogatja.
Tovább...

Végre: összehívta a Zsidó Kerekasztalt Lázár János

Szeptember 9-ére hívta össze Lázár János, a Miniszterelnökséget irányító miniszter a Zsidó Közösségi Kerekasztalt.
Tovább...

Nyilvántartásba vette Staudt Gábort a választási bizottság

A Jobbik főpolgármester-jelöltje másodikként adta le ajánlásait, szám szerint hétezret.
Tovább...

A Jobbik rendbe tenné Budapest közlekedését (Videó)

Miközben Budapest közösségi közlekedése drága, rugalmatlan és színvonaltalan, a városvezetés még az autós közlekedést is ellehetetleníti.
Tovább...

Az ENSZ-főtitkár is keményen bírálta Izraelt

Az Egyesült Államok, Franciaország és Nagy-Britannia után az ENSZ főtitkára is bírálta hétfőn, hogy Izrael jelentős földterületet sajátított ki Ciszjordániában.
Tovább...

Büntetett előéletű a gólyatáboros erőszaktevő

Kétszer is elítélték már hasonló bűncselekményért azt a férfit, akit a Fonyódligeten péntek éjszaka történt nemi erőszak gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség.
Tovább...

Hosszú és Gyurta is világcsúccsal győzött Dubajban

Hosszú Katinka 200 méter vegyesen, Gyurta Dániel pedig 200 méter mellen győzött világcsúccsal vasárnap az úszók dubaji rövidpályás világkupaversenyén.
Tovább...

Magyar fiatalra támadt a részeg román pópa

Egy bálványosváraljai ortodox pópa megvert egy 19 éves fiatalembert, csak azért, mert magyar. Rendőrök előállították, olyan részeg volt, hogy összehányta magát.
Tovább...

Itt a vége: kisebbségellenes marad az új Ukrajna

Porosenko előzetes ígérete ellenére nem lesz magyar többségű választási körzet, ami nem csak európai normákat sért, hanem az ukrán választási törvénynek is ellentmond.
Tovább...

Szent Imre halála

Szent István fia, a magyar és a német-római császárság várományosa 1031-ben ezen a napon halt meg.
Tovább...

Nézze meg, hogy biztonságos-e a környék, ahol lakik!

Az Otthontérkép elkészített egy bűnözési listát, melyen sorba állítja a legfertőzöttebb és legbiztonságosabb városokat, kerületeket. Akár címekre lebontva is megnézheti.
Tovább...

A leghíresebb celebek meztelen fotóit tették közzé

Hollywoodi sztárok, sportolók és zenészek kerültek kínos helyzetbe. Persze főleg nők: olyan képeket tettek közzé róluk, amiket nem a nyilvánosság számára készítettek.
Tovább...

Több száz jobbikos készül a polgármesterségre

A Jobbik több mint 260 polgármester-jelöltet indít, kampányuk ismét programalapú lesz. Sneider Tamás, a Jobbik és az Országgyűlés alelnöke az M1-en beszélt erről.
Tovább...