Vesztésre áll az MLSZ a szurkolók ellen indított háborúban

Egyértelműen látszik, hogy az MLSZ vesztésre áll a szurkolók ellen indított háborúban. A stadionok panganak az ürességtől, előbb utóbb valamit lépniük kell.

Új időszámítás kezdődik Devecserben

A devecseriek úgy döntöttek, változásra van szükség, októberben Ferenczi Gábort, a Jobbik jelöltjét választották a település első emberévé. Az újdonsült polgármesterrel a város hel...
Tovább...

Összefogás a magyar fociért

A stadionok elnéptelenedése, a magyar labdarúgásban tapasztalható több évtizedes hanyatlás miatt közös figyelemfelkeltő akciót hirdettek meg a szurkolói szervezetek.
Tovább...

Ez a nemzet legyőzte a kommunizmust (Videó)

A nemzet érdekében áldozatot kell vállalni, ennek eredményeként jöhet csak el a felemelkedés. Az 1956-os forradalom utat mutatott a világ minden nemzete számára.
Tovább...

Titkos ajtót találtak a rendőrök - elképesztő mi volt mögötte

Titkos ajtó rejtette a közel 170 ezer darab gyógyszert és az azok előállításához szükséges eszközöket egy Budapest, XXII. kerületi pincében.
Tovább...

Gyurta Dániel ismét meghatotta egész Norvégiát

2012-ben meghalt barátjáról, a világbajnok Alexander Dale Oenről emlékezett meg a norvégiai Bergenben videóüzenetében.
Tovább...

Vasárnap óraátállítás!

Vasárnap hajnali háromkor egy órával vissza kell állítani az órákat, ezzel visszaáll a normál, más néven a téli időszámítás, amely március 29-éig tart.
Tovább...

Orbán Brüsszelből szólt be az Egyesült Államoknak

A Fidesz kormányfője kijelentette: „Miután Magyarország jogállam, bizonyíték nélkül nem lehet eljárást indítani.”
Tovább...

Budapestre érkezett Rembrandt egyik főműve

Kicsomagolták Rembrandt A festő önarcképe harmincnégy éves korában című, több mint 25 milliárd forintra biztosított festményét a Szépművészeti Múzeumban.
Tovább...

Megalakult a Jobbik miskolci frakciója

A képviselőcsoport vezetőjévé Jakab Pétert választották, aki konstruktív, de kemény politizálást ígért az elkövetkezendő öt évben.
Tovább...

Csatát nyertek a kurdok Zumarnál

A kurd helyi erők szombaton visszafoglalták a muszlimok többsége által is gyűlölt Iszlám Állam (IÁ) fegyvereseitől az észak-iraki Zumar városát.
Tovább...

Poroltó, balta és gázpisztoly is előkerült a vitában

Galgagyörkön négy férfi poroltóval, baltával és egy gáz-riasztó fegyverrel esett egymásnak, hamarosan bíróság elé állhatnak.
Tovább...

Háromgólos hátrányból állt fel a Diósgyőr

A Diósgyőr közel 80 percig emberhátrányban futballozva, háromgólos hátrányból egyenlítve mentett pontot a vendég Dunaújváros ellen.
Tovább...

Szerbekkel készítették el a magyar emlékművet

A magyar vállalkozás helyett, ami az eredeti művet is alkotta. A Vergődő madarat a lemészárolt magyaroknak készítették, de tavaly ellopták.
Tovább...

Hitvány élet vagy értelmes halál?

Provokatív célzattal fel szoktam tenni a kérdést társaságban, hogy mit gondolnak Nemecsek Ernő haláláról...
Tovább...

A török-magyar barátság építése

Egymás kultúrájának megismerése a magyaroknak és a törököknek is segít jobban megérteni egymást, ezért nagyon fontos a Yunus Emre Kulturális Központ tevékenysége.
Tovább...

Még nagyobb győzelemre készül a Jobbik Ózdon (Videó)

"Arra kérem az ózdiakat, minél nagyobb számban éljenek választójogukkal, arassunk a tíz nappal ezelőttinél is nagyobb győzelmet!"
Tovább...

Most a légzsákokkal van gond, milliónyi autót hívnak vissza

A BMW, a Chrysler, a Ford, a General Motors, a Mazda, a Honda, a Nissan, a Subaru, a Toyota és a Mitsubishi több modellje is érintett lehet.
Tovább...

Október 23-án sem tűri a magyar zászlót az EU (Videó)

Az emléknapon Strasbourgban tartózkodó magyar diákcsoporttól a biztonsági őrök elkobozták a magukkal hozott kisméretű, papírból készült magyar zászlókat.
Tovább...