Még nagyobb győzelemre készül a Jobbik Ózdon

"Ismét ringbe szállok a polgármesteri címért, és arra kérem az ózdiakat, minél nagyobb számban éljenek választójogukkal, arassunk a tíz nappal ezelőttinél is nagyobb győzelmet!"

Jobbik: azonnal vonják vissza az internetadót!

Dilettáns, irreális és múltba néző az internetadó bevezetésének tervezete, melynek azonnali visszavonására szólította fel a Jobbik a kormányt.
Tovább...

Vissza a 90-es évekbe!

Pártunk és kormányunk 2014 végén rájött: nohát, egyre többen használják az ún. információs szupersztrádát, a misztikus internetet! Főleg kommunikációra, információszerzésre! Nosza,...
Tovább...

Magyarország, az ügynökparadicsom

Példaértékű ítéletet született, az Emberi Jogok Európai Bírósága kimondta, hogy Románia jogszerűen tiltotta el a közhivataltól az egykori ügynököket.
Tovább...

Választási játék az internetadó után - ön kit választana?

Játsszunk el azzal a gondolattal, hogy az áprilisi választások előtt vezették volna be az internetadót!
Tovább...

Finomítani kell a szociális temetésen

Egyeztetnének a kormánnyal az egyházak és a temetkezési szakma képviselői a szociális temetésről, mert álláspontjuk szerint "finomításokra" lesz szükség.
Tovább...

Adócsaló is a drogozó gyömrői polgármester

Adócsalás bűntette miatt első fokon 9 hónap, 2 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Kecskeméti Törvényszék Gyenes Leventét.
Tovább...

Előre egyeztették az Andrássy úti paloták eladását?

A képviselő-testület döntése előtt egyeztethették Terézváros MSZP–SZDSZ-es vezetői a világörökségi területen kiárusított Andrássy úti paloták értékét.
Tovább...

A sofőr túlhajszoltsága miatt kellett meghalnia az egyik utasnak?

Zokogásban tört ki a két napja vonattal ütköző Volán-busz vezetője, amikor megtudta, hogy hétfő este a kórházban meghalt az egyik, a balesetben megsérült utasa.
Tovább...

Az amerikai cégeket nem érdekli a politika?

Szijjártó Amerikai cégvezetőkkel is tárgyalt Washingtonban, ott állítása szerint nagyobb sikerrel járt, mert őket nem érdekli a politika.
Tovább...

Támadás alatt Kanada

Lövöldözés volt a kanadai főváros három helyszínén, a parlamentnél, egy katonai emlékműnél és egy bevásárlóközpont közelében. Az Iszlám Állam lenne a támadó?
Tovább...

"Ha nem adsz cigit, szanaszét verlek!"

Egy doboz cigarettát rabolt egy férfi Szegeden, de nem sokáig örülhetett a zsákmánynak, hamar elfogták a rendőrök.
Tovább...

Örökre eltiltották a bírót leütő bokszolót (Videó)

Örökös eltiltást kapott az a horvát ifjúsági korosztályú ökölvívó, aki a zágrábi Európa-bajnokságon megverte a bírót.
Tovább...

Szerbekkel készítették el a magyar emlékművet

A magyar vállalkozás helyett, ami az eredeti művet is alkotta. A Vergődő madarat a lemészárolt magyaroknak készítették, de tavaly ellopták.
Tovább...

Hitvány élet vagy értelmes halál?

Provokatív célzattal fel szoktam tenni a kérdést társaságban, hogy mit gondolnak Nemecsek Ernő haláláról...
Tovább...

Európa legősibb városa?

A világsajtót bejárta a hír, hogy egy hatezer éves települést találtak a mai Ukrajna területén, Nebelivka falu környékén.
Tovább...

This is the end of a beautiful friendship

A kitiltásokról semmit, a legendás amerikai-magyar barátságról rengeteget megtudhattunk Lázár Jánostól a nemzetbiztonsági bizottság hétfői nyílt ülésén.
Tovább...

Politikai csatározás alatt a Top Gear

Panaszt emelt Argentína londoni nagykövete a BBC-nél a Top Gear című autós műsor házigazdája ellen. Október elején rendőri kíséret mellett menekültek Argentínából.
Tovább...

Morvai Krisztina az emberek hülyének nézéséről (Videó)

Az állítólagos ellenfelek az EU-ban vidám, baráti beszélgetéseken együtt kacagják ki azokat, akik az egész színjátékot komolyan veszik.
Tovább...