Semmi jót nem várhatunk a jövő évi büdzsétől

A kormány ismét abban volt a leginnovatívabb, hogy miként eszeljen ki újabb és újabb adónemeket, mindezt úgy, hogy megőrizték a korábbi szocialista kormányok összes megszorító intézkedését.

Több pénz!!!

Önnek, Neked! Érdemes volt meghallgatni Varga Mihály beszámolóját a jövő évi költségvetésről, mert rögtön jobb kedvünk lett. Mindenünk tele lesz pénzzel, itt a Kánaán.
Tovább...

Korlátlan önkormányzati adóztatás várható

Egy új, bevezetni kívánt intézkedés lehetővé tenné az önkormányzatoknak, hogy korlátok és komolyabb megszabások nélkül adókat vessenek ki a lakosságra, így biztosítva a bevételi fo...
Tovább...

Hátulról jött a saller

A Magyar Nemzet is beletérdelt a kormányzat internetadójába. Ez a gyomros viszont biztosan jobban fáj odafent, mint a tüntetéseken világító drága mobilok fénye...
Tovább...

Szűkmarkú próbálkozás a várólisták felszámolására

Eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Fidesz–KDNP-kormány a lesújtó egészségügyi helyzet javítására minden pénzt sajnál.
Tovább...

Megünneplik a Horthy-szobor avatásának évfordulóját

Egy évvel ezelőtt avatták fel a Horthy-szobrot a Hazatérés Temploma előtt, amelyet akkor egyrészről nagy öröm, másrészről pedig hitgyülis gyűlölethullám fogadott.
Tovább...

Újra napirenden az SZDSZ több százmilliós tartozása

A Jobbik már az előző ciklus végén törvénymódosítást javasolt, ha még akkor elfogadták volna azt, Fodor Gábor nem lehetne országgyűlési képviselő.
Tovább...

A Pester Lloyd soha nem közölte a kitiltottak névsorát

A német nyelvű online lap szerint ők nem közölték az amerikai kitiltási ügyben érintettek névsorát, csak az addig a magyar sajtóban felmerült neveket ismételték meg.
Tovább...

Hitler, avagy a Fidesz kampányarca

A Fidesz célja, hogy a Jobbik győztes polgármesterétől elvegyék székét, és ehhez úgy tűnik, a piszkos módszerektől sem riadnak vissza.
Tovább...

Jön a dugódíj

A díj a Budai körút és a Hungária körgyűrű által határolt területre vonatkozik majd, mértéke nagyjából két BKV jegy ára lesz.
Tovább...

Svédország elismeri a palesztin államot

A megszálló izraeli rezsim kiakadt, szerintük Palesztina elismerése "súlyos károkat okoz, és semmilyen haszna sincsen".
Tovább...

Szinte nincs olyan, amit nem lopott el a betörőpáros

A lebukott betörőpáros zsákmányolt többek között felnit, kerekeket, villanymotoros szivattyút, videólejátszót, spotlámpákat, vaskályhát, mosógépet.
Tovább...

Újabb 20 milliárdot költ a kormány stadionokra

Folytatja a kormány, újabb stadionok épülnek.
Tovább...

Székely Nemzeti Tanács: leváltották Kövér bizalmasát

Tisztújítást tartott a Székely Nemzeti Tanács Marosszéki szervezete, melyen alelnöki tisztségéből leváltották a Magyar Polgári Párt elnökét, Biró Zsoltot.
Tovább...

Mi lehet a népességfogyás oka?

A népességfogyás folyamatos, bár az utóbbi hónapok kedvezőbb születésszámai örvendetesek, de javuló tendenciát csak hosszabb távon lehet megállapítani.
Tovább...

Magyarország a Kaukázusban

Az antik feljegyzések, majd a középkori magyar krónikák tudnak a meotiszi-ingoványról, a szkíták, hunok, magyarok egykori központjáról.
Tovább...

Horogkeresztes sapkában ült a Parlamentben a jobbikos

Ha tényleg így lett volna, vélhetően a magyar, de még a külföldi sajtó jelentős része is ezzel lenne tele. Csakhogy egészen más történt.
Tovább...

Lehúzott 56 felest, meghalt

Kómába esett és szívinfarktusban meghalt egy férfi Franciaországban, miután rövid idő alatt 56 röviditalt ivott meg egy bárban.
Tovább...

Videós beszámoló a népesedési konferenciáról

Október 24-én sikeresen lezajlott a korábban ismertetett népesedési konferencia a budapesti Hazatérés Templomában.
Tovább...