Török Gábort támogatja a Jobbik (videó)

Amennyiben a politológus úgy dönt, hogy megméretteti magát, a nemzeti párt őt fogja támogatni a veszprémi időközi választáson.

A kormány megszüntetné a felajánlható adó 1+1% rendszerét?

Az eddigi évek politikájához kiválóan illeszkedne az olyan döntés, amely eltörli az SZJA 1+1% felajánlásának lehetőségét.
Tovább...

A kamupártok eltűnt milliárdjaiért a Fidesz a politikai felelős

Mirkóczki Ádám: a jelenlegi választási rendszer nem teszi lehetővé, hogy az indulók csupán tisztességes eszközöket felhasználva országosan is nyerjenek.
Tovább...

Simicska Lajos a ringben

Újabb fordulatot vett a magyar belpolitika. Az eddig a háttérből menedzselő pocakos üzletember képviselőként indulna a veszprémi időközin.
Tovább...

Szavazóinak egyharmadát vesztette el a Fidesz

Hatalmasat zuhant a Fidesz népszerűsége, októberhez képest a párt támogatóinak egyharmadát vesztette el. A Jobbik stabilan a második erő.
Tovább...

Hiányzó szavak a magyar politikából

A magyar politikai élet szereplőinek többsége már rég elszakadt a valóságtól és a hétköznapi emberektől. A csütörtöki Bar!kád tartalmából.
Tovább...

Gondban a Fidesz? Később döntenek a veszprémi jelölésről

A Fidesz a közleményében azt írta, „nagyon örülnek neki”, hogy a veszprémi időközi választáson „ilyen sokan érdeklődnek” az indulás iránt.
Tovább...

Milliós Rolex órával kapták lencsevégre Lázár Jánost

Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert láthatóan nagyon komolyan veszi azt a korábbi kiejelentését miszerint: „mindenki annyit ér, amennyije van”.
Tovább...

Horváth András: Röhejesek a NAV dokumentumai

Horváth András, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal volt dolgozója szerint "komolytalanok, röhejesek" az adóhivatal nyilvánosságra hozott vizsgálati dokumentumai.
Tovább...

Vége Vitézy álmának

Beolvasztják a Budapesti Közlekedési Központot a Városigazgatóság alá. Vitézy Dávid nagy valószínűséggel nem folytatja.
Tovább...

Fosztogatnak, gyújtogatnak az amerikai faji zavargások résztvevői

Obama szerint a faji feszültségek, melyek egy fergusoni néger lelövésével élesedtek ki, a "kemény valóságban gyökereznek".
Tovább...

Megöltek egy idős házaspárt Szászhalombattán - íme a tettes

Két holttestet találtak egy százhalombattai családi házban szerda délután.
Tovább...

Hemingway távozik Kispestről?

Nem lenne tehát meglepő, ha a Fidesz Lendvai utcai székházából érkezne a megmentő…
Tovább...

Újvidék: Megtámadták őket, mert anyanyelvükön beszéltek

Egy askáli család három tagját támadták meg az újvidéki Zsidó utcában, csak azért mert anyanyelvükön, askáli nyelven szóltak egymáshoz.
Tovább...

Zsidó messianizmus és cionizmus

Megvizsgáltunk néhány fontosabb kérdést, amely segíthet magyaroknak és zsidóknak egyaránt megérteni a zsidó vallást, ezen belül a zsidó messianizmust és a cionizmust.
Tovább...

Csodaszarvas a kriptán

A kínai régészek egy 1700 éves temetőt találtak a Selyemút egyik központja, Kucsa mellett. A sírt valamely szkíta vagy hun uralkodóház hagyhatta hátra.
Tovább...

Pénteken vonulnak utcára a hitelkárosultak

A devizahitelek piaci árfolyamon történő forintosításával a kormány legalizálja az évszád egyik nagy pénzügy átverését és így százmilliárdokat ad a bankoknak.
Tovább...

Csütörtöktől a mozikban a Drága Elza!

Látványos jelenetekkel, sokrétegű történettel várja a nézőket a második világháborús környezetben játszódó Drága Elza! című film.
Tovább...

Sok száz, sok ezer milliárd forint tűnt el a korrupció miatt

Az elmúlt 25 év állami beruházásait vizsgálná a Jobbik. Vona Gábor, a Jobbik elnöke kiemelte az autópálya-építést, a Margit híd felújítását és a 4-es metró építését.
Tovább...