Nem felesleges az EP-választás!

40 százalék alatt szokott lenni a részvétel, pedig a jó érdekérvényesítés az Európai Parlamentben is fontos. Miért nem érdekel minket Brüsszel, és miben akar mást a Jobbik, mint Gyurcsány?

A Vatikánban is megtartották a húsvéti szentmisét

A Szent Péter teret hívők és turisták tömege lepte el vasárnap délelőtt Húsvét alkalmából, mely a kereszténység egyik legnagyobb ünnepe, az egész világ megemlékezik Jézus Kriszt...

Ha Orbán nem nyer, forradalom lett volna...

Balosak mégis a Fideszre szavaztak. Van aki szerint az MSZP úgy lop, mint ők, a csendőrségtől pedig félnek a Heves megyei cigányok.

Tovább...

Így úszták meg a vagyonosodási vizsgálatot Welsz ügyfelei

Welsz Tamás milliárdokat keresett azzal, hogy segítséget nyújtott bajba került vállalkozóknak „megúszni a vagyonosodási vizsgálatot”, illetve csökkenteni a „túlságosan nyeresége...

Tömeges áramlopást tárt fel a Szebb Jövőért

Végrehajtotta első közös akcióját az Érpataki Modell Országos Hálózat és a Szebb Jövőért Magyar Önvédelem április 18-án.

Tovább...

"Gyurcsány egy megzakkant bolsi milliárdos"

"Kegyetlenek, aljasok és mindenkin átgázolnak" - mondta a DK-ról Kövér László egy interjúban.

Tovább...

Jézus feltámadását ünneplik a keresztény egyházak

A keresztény világ legnagyobb ünnepe, a húsvét alkalmából a katolikus, a református és az evangélikus egyház vezetői ma országszerte és a világon.

Tovább...

Mégsem volt eszközbeszerzési stop a minisztériumoknál

163 milliárd ment el 4 év alatt a minisztériumoknál, vagyis a 2010-ben meghirdetett eszközbeszerzési stop a jelek szerint elmaradt. 

Tovább...

Áldott, kampánymentes húsvétot kíván a Jobbik

A Jobbik arra kéri a pártokat, hogy a kereszténység legnagyobb ünnepére való tekintettel jövő hét keddig, hagyjanak fel minden kampánytevékenységgel.

Tovább...

EP-választás: nyilvántartásba vették a Jobbik listáját

A választáson indulni szándékozó pártoknak április 22-én 16 óráig kell összegyűjteniük és leadniuk 20 ezer érvényes ajánlást, valamint bejelenteniük a listájukat....

Adóssáelengedés gázért és vasútért

Oroszország elengedte Észak-Koreának majdnem 10 milliárd dollár adósság megtérítését. Ez Észak-Korea szovjet időkből visszamaradt adósságának 90 százaléka.

Tovább...

Legyen a székely zászló a székely nemzeti ellenállás jelképe!

A Székely Nemzeti Tanács a készülő zászlótörvény veszélyeire hívta fel a székelyföldi önkormányzatok figyelmét, és mozgalmat hirdetett a székely jelképek védelméért.

Tovább...

Az adóhatóság megkezdte postázást

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) megkezdte az egyszerűsített bevallások postázását, csaknem tízezren elektronikusan, a többiek postai úton kapják meg 2014. április 30-ig.

Tovább...

Németországnak nincs alternatívája az orosz gázzal szemben

A Deutsche Welle kiemeli: a gázimport 38%-át, az olajimport 35%-át és a szénimport 25%-át nem lehet más forrásokból pótolni.

Tovább...

Irgalmad, oh Isten… - a Biszku-per margójára

"Az ön bírósági tárgyalásán azonban olyan állítások hangzottak el, melyek nyomán meg kellett változtatnom első szándékú javaslatomat."

Tovább...

Nagypéntek emléke

Nagypénteken Jézus kereszthalálára emlékezik a keresztény világ. Őseik a megtisztulást látták ebben a jeles napban, ezért a víz elemet különös tiszteletben részesítették.

Tovább...

Kettős Mercedes-győzelem a Forma1-ben

A legutóbbi két futamon is győztes Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat.

Tovább...

Rájár a NAV a trafikokra

Azért is büntetnek, ha elektromos cigitöltőt árulnak, ugyanis azt valamiért tilos. A legtöbb üzletben már jártak ellenőrök.

Tovább...

Narkós firkászokat fogtak a rendőrök

Az M43-as autópályán lévő Móra Ferenc hidat fújták össze, majd elmenekültek. Pozitív drogteszt, szabadlábon védekezés.

Tovább...

Nézzen retardáltakat, ingyen van!

Két villalakó esett egymásnak az RTL Klub évről évre színvonaltalanabb műsorában. Először arcon köpködték egymást, majd a család halálát kívánták. Húsvétkor.

Tovább...

Rajzolj te a Legbátrabban! - rajzpályázat

A HVIM balassagyarmati tagszervezete, valamint a Jobbik IT balassagyarmati szervezete közösen rajzpályázatot hirdet a jövő nemzedékének.

Tovább...

A Jobbik szeretné megerősíteni EP-szerepét

Morvai Krisztina az Echo TV Napi aktuális című műsorában beszélt a párt európai parlamenti választási esélyeiről.

Tovább...