„A jobbikosokkal legalább annyi gond van, mint a hajléktalanokkal”

A fővárosi hajléktalankérdésről tartott konferencián több volt az előítélet, mint az utcán. Míg Demszky szerint az egész mai baloldal hiteltelen, addig Juhász Péter a jobbikosokat sértegette.

Napi paradoxon: független az MSZP és a Fidesz támogatásával

Még tart a nyomozás hivatali visszaélés és vesztegetés miatt a balmazújvárosi önkormányzati hivatalnál, ennek köszönhetően nem pártlogó alatt indul a korábbi jegyző.
Tovább...

Itt van Varga Mihály Bokros-csomagja

A nemzetgazdasági miniszter ma elkotyogta: mintegy 1700 milliárd forintos megszorítás jöhet. Ez bizony a híres-hírhedt Bokros-csomag szintje.
Tovább...

Profi módon tanít lopni a baloldal jelöltje

Lopni az tud, aki profi a szakmájában, az amatőr az megbukik. Érted? És még egy, előre nem fogadunk el pénzt - mondta a baloldal erzsébetvárosi jelöltje.
Tovább...

A KMKSZ szerint nincs szükség magyar-magyar kerekasztalra

A KMKSZ elnöke nem tartja sürgősnek, hogy az általa képviselni szándékozott magyar közösség érdekében valamiféle nemzeti minimumot kialakíthassanak.
Tovább...

Vona Gábor: Miskolcon is nyerhet a Jobbik

A Jobbik elnöke úgy fogalmazott: különféle politikai elemzések megerősítették, hogy Miskolcon "a Jobbik győzelemesélyes".
Tovább...

Jobbik: az Alapvető Jogok Biztosának le kell mondania

Elképesztő gyanúba keveredett az Alapvető Jogok Biztosa. Amennyiben a hivatalával, illetve munkamódszerével kapcsolatban felvetetteknek, úgy Székely Lászlónak le kell mondania.
Tovább...

Nagyobb közéleti aktivitásra buzdít a Jobbik IT új kampánya

A Jobbik Ifjúsági Tagozat új kampányával szeretné elérni, hogy a fiatalok mindennapjainak része legyen a tanulás és a bulizás mellett a szavazás és az aktív közéleti szereplés is.
Tovább...

Folyamatosan kiszúr a Fidesz a KDNP-sekkel

Bőven lehetne sorolni, hogy a Fidesz hajójára felcsimpaszkodott KDNP tagságának akarata mennyire nem fontos az elnökségnek, és pláne nem a Fidesz országos vezetésének.
Tovább...

Kovács Béla válasza az Indexnek

Kovács Béla szerint példa nélküli, hogy egy titkosszolgálat ennyire pofátlan és aljas módon használjon fel újságírókat, de cáfolja az édesanyjáról szóló állítást is.
Tovább...

Palesztin gyerekek vére miatt tiltották ki a tudósítót az EP-ből

Kitiltották Lovas Istvánt az Európai Parlamentből, mert palesztin gyerekek vérét jelképező folyadékot akart átadni egy liberális képviselőnőnek.
Tovább...

Ilyen pofátlanul foglalják le a cigányok a lomis helyeket (képek)

A törvényre fittyet hányva, a tőlük megszokott módszerekkel "dolgoznak", és foglalják le a budapesti utcákat a lomis brigádok cigányai.
Tovább...

Nemet mondott a válogatottra Dárdai kiszemeltje

A Salzburgnál dolgozó Lőw nem tér haza, Király Gábor azonban jelezte, bármilyen minőségben volt csapattársa rendelkezésére állna .
Tovább...

Az MRM nyomásának köszönhető a diplomahonosítás egyszerűsítése

Az oktatási törvény módosításával a munkavállalók okleveleit a hat hónapon belül megalakuló központok végzik majd el, így akár 90 napra is rövidülhet az eljárás.
Tovább...

A tét az Orbán-Simicska háborúban

Hogy a politikai tér hárompólusú lenne, a 2002 és 2010 közötti, a 2010 és 2014 közötti időszakra, illetve napjainkra nézve is igaz lehetne. De itt meg kell állnunk egy pillanatra.
Tovább...

Egy templom pusztulása

Rákosi Mátyás parancsára 1951. szeptember 23-án , az őszi napéjegyenlőség napján felrobbantották a Regnum Marianum templomot.
Tovább...

Saját államot hoznának létre a cigányok?

Egy szociológus szerint Északkelet-Magyarországon létrejöhet egy autonóm terület, amely akár el is szakadhat az országtól. Eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen állam is lenne.
Tovább...

Plázacicák fosztották ki a boltot

Ártatlan arccal, egy drogériában sétálgatva lopott el különböző kozmetikai szereket két miniszoknyás fiatal szépség.
Tovább...

Sokkal többről szólt a skót népszavazás

Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője az Echo tévében mondta el véleményét, a skóciai referendumról.
Tovább...