Cionista tolerancia: „Menj vissza Auschwitzba!”

A New York Times hasábjain több mint 300 holokauszt-túlélő, illetve leszármazottaik tiltakoztak az izraeli háborús bűntettek ellen, melyeket az arab lakossággal szemben követtek el. Igen gyorsan náci-kollaboránsok lettek...

Nyugati államok és Magyarország zsoldosai az ISIS kötelékében

Felröppent a hír, hogy magyarok is harcolnak az ISIS kötelékében, a Jobbik ezért a külügyi, illetve a nemzetbiztonsági bizottság összehívását kezdeményezi.
Tovább...

Elsőként gyűjtötte össze az ajánlásokat Juhász Oszkár

Elsőként gyűjtötte össze Gyöngyöspatán az induláshoz szükséges ajánlásokat Juhász Oszkár, a település jobbikos polgármestere.
Tovább...

Már az EP számára sem fontos Kovács Béla ügye

A kémkedéssel gyanúsított Kovács Béla mentelmi jogának felfüggesztése nem kerül napirendre az Európai Parlament jogi bizottságának a nyári szünet utáni első, szeptember 3-i ülésén.
Tovább...

Felavatják a Rongyos Gárda felújított emlékhelyét Budapesten

A Jobbik kezdeményezésére felújították a Rongyos Gárda emlékhelyét, mivel azonban a minisztérium elállt az avató ünnepségtől, a Jobbik megszervezte azt.
Tovább...

Újabb pályázat a kapuvári húsgyár vagyonára

Újabb pályázatot írnak ki a tavalyelőtt leállított kapuvári húsgyár vagyonára, miután az előző kör nyertese a határidőig nem fizette ki a vételárat.
Tovább...

Köszönjük EU: a orosz Magnit nem jön hazánkba

Oroszország legnagyobb kiskereskedelmi üzletlánca, a Magnit egyelőre jegeli azt a tervet, hogy logisztikai központot nyit Magyarországon.
Tovább...

Törvényt a gettóba! – Jakab Péter-interjú a legfrissebb Bar!kádba...

Pörzse Sándor: Bulvár - Vona Gábor: Van-e tétje? - Törvényt a gettóba! - A Bar!kádot keresse csütörtökönként az újságárusoknál!
Tovább...

Újabb civil szervezet mögé sorakozik fel csendben a DK

A Demokratikus Koalíció rendszeresen áll amúgy hivatalosan pártfüggetlen szervezetek és jelöltek mögé, így történik ez most Szentendrén is.
Tovább...

Medgyessy: Gyurcsány áruló, Orbán egy tehetséges politikus

Medgyessy Péter Gyurcsány Ferencet árulónak tartja, de nem zsigerinek, hanem olyannak, akit az alkalom szül.
Tovább...

Háromszáz amerikai harcolhat a dzsihadisták között

Az USA mintegy 300 olyan amerikai állampolgárról gyűjt hírszerzési információkat, akik az Iszlám Állam soraiban harcolnak.
Tovább...

Döbbenetes mennyiségű kokaint foglaltak le

A perui rendőrség csaknem 3,5 tonnás kokainszállítmányt foglalt le, amelyet a drogcsempészek Belgiumba és Spanyolországba akartak szállítani. Ennyi cucc több mint 50 milliárdot ér.
Tovább...

Csúnya hibába futott bele a Manchester United

A Manchester United már a második fordulóban kiesett az angol labdarúgó Ligakupából, miután kedden este 4-0-ra kikapott a harmadosztályú Milton Keynes Dons otthonában.
Tovább...

Közép-Európa legnagyobb vára a szemünk előtt omlik szét

A szepesi vár állaga alaposan megromlott, nem régiben a középső várudvaron beszakadt a föld, kráter alakult ki, a várfalak statikája is megsérült.
Tovább...

Két ország, egy eset – vagy mégsem?

A “humanizmusról”, “emberi jogokról”, “demokráciáról” prédikáló nyugati elitek vérlázító képmutatását számos elrettentő példával lehetne bemutatni.
Tovább...

Palócföld régiségei

Hazánk északi népcsoportjáról, a palócokról máig az a nézet tartja magát, hogy a bevándorolt kunoktól utódai. Most kiderült, hogy a térség már a rézkor óta lakott volt.
Tovább...

Nézze meg, hogy biztonságos-e a környék, ahol lakik!

Az Otthontérkép elkészített egy bűnözési listát, melyen sorba állítja a legfertőzöttebb és legbiztonságosabb városokat, kerületeket. Akár címekre lebontva is megnézheti.
Tovább...

Meghekkelhették a Google képkeresőjét

Bármire kerestek rá tegnap az amerikaiak a Google képkeresőjével, órákon keresztül egy ukrán autóbaleset képeit láthatták.
Tovább...

Novák Előd nem kímélte az ATV-t

Még azt sem tudták, hogy nem szóvivő, hanem alelnök. Novák Elődöt eredetileg azért hívták be, mert egy „művész” Darth Vader-re rakta rá a magyar Szent Koronát.
Tovább...