Izrael nem volt képes megtörni a palesztin ellenállás erejét

Szun Csu, az ókori filozófus találóan állapította meg: a háborúk az emberek fejében és szívében dőlnek el. Így történhetett meg a múltban számos alkalommal, hogy a katonailag gyengébb fél a jóval erősebb ellenfele fölé kerekedett.

Jobbik: nem áldozhatják fel Kelet-Magyarországot! (Videó)

Ózdon a munkahelyteremtésre és a közbiztonságra alapozza programját a Jobbik. A párt nem hagyja, hogy a kormány feláldozza Kelet-Magyarországot.
Tovább...

A miskolci vezetés milliárdokat engedett el a fészekrakóknak?

A Jobbik évek óta nem kap választ arra a kérdésére, hogy vajon hogyan kíván hozzájutni a miskolci városvezetés a fészekrakók által 2005 óta felhalmozott milliárdos kintlévőségekhez...
Tovább...

Megfélemlítésre és zsarolásra épül a kampány

Füzesabonyban összefogott az baloldal és a Fidesz, hogy ne a Jobbik győzzön. De hogy? Zsarolás állhat az egyik visszalépett jelölt mögött.
Tovább...

Szombaton avatják a magyarok püspökének sírkövét

Augusztus 30-án, a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben kerül sor a tavaly elhunyt Dr. Hegedűs Loránt püspök sírkőavatására.
Tovább...

Falut alapított feleségének Matolcsy

Kissé túlzóan úgy is fogalmazhatnánk, hogy Matolcsy György jegybankelnök falut alapított feleségének, hogy az asszony tudjon hol polgármesterkedni.
Tovább...

Holokausztbiznisz: Igazat ad a Népszabadság Novák Elődnek

A napilap is úgy véli, az emlékév pénzein, bizony, "holokausztbiznisz folyik, a barátok és barátaik holokauszt biznisze".
Tovább...

Nagy bajban vannak a nemzeti parkok

A kormány a nemzeti parkoktól is elvette a területalapú támogatást, ezzel szinte lehetetlenné tette a működésüket.
Tovább...

Hatalmas pénzszivattyú a 4-es metró

Nagyon drága a 4-es metró üzemeltetése, az új vonal eddig mintegy 4 milliárd forintot vitt el a BKV kasszájából, a BKK-tól azonban erre a célra még egy fillér sem érkezett.
Tovább...

Megaszolgáltató kerül Lázár János irányítása alá

Egy csoportba szervezné a kormány a villamosenergia-, a földgáz- és a távhő-közszolgáltatásokat a holding alapú közszolgáltatási rendszer részeként.
Tovább...

Putyin szabad utat kért a beszorított ukrán katonáknak

Az orosz elnök csütörtök este felszólította az oroszbarát lázadókat, hogy nyissanak humanitárius folyosót, amelyen az általuk körbezárt ukrán katonák elhagyhatják a harcteret.
Tovább...

Döbbenetes mennyiségű kokaint foglaltak le

A perui rendőrség csaknem 3,5 tonnás kokainszállítmányt foglalt le, amelyet a drogcsempészek Belgiumba és Spanyolországba akartak szállítani. Ennyi cucc több mint 50 milliárdot ér.
Tovább...

Ismét világcsúcsot úszott Hosszú Katinka

Hosszú Katinka újabb világcsúcsot ért el az úszók dohai rövidpályás világkupaversenyén, ezúttal 100 méter vegyesen faragott a saját korábbi rekordjából.
Tovább...

Visszakapta a Székely Nemzeti Múzeum Gábor Áron ágyúját

A Kovászna megyei tanács tulajdonába került, így a Székely Nemzeti Múzeumban maradhat Gábor Áron egyetlen megmaradt ágyúja.
Tovább...

Két ország, egy eset – vagy mégsem?

A “humanizmusról”, “emberi jogokról”, “demokráciáról” prédikáló nyugati elitek vérlázító képmutatását számos elrettentő példával lehetne bemutatni.
Tovább...

Az égi hegy titka

A Tien-san lábánál, az Isszik-köl tó partján folyó ásatások újabb leleteket hoztak felszínre. A kutatók szerint a közép-ázsiai népek műveltsége nem marad el a görögtől.
Tovább...

Nézze meg, hogy biztonságos-e a környék, ahol lakik!

Az Otthontérkép elkészített egy bűnözési listát, melyen sorba állítja a legfertőzöttebb és legbiztonságosabb városokat, kerületeket. Akár címekre lebontva is megnézheti.
Tovább...

Meghekkelhették a Google képkeresőjét

Bármire kerestek rá tegnap az amerikaiak a Google képkeresőjével, órákon keresztül egy ukrán autóbaleset képeit láthatták.
Tovább...

Novák Előd nem kímélte az ATV-t

Még azt sem tudták, hogy nem szóvivő, hanem alelnök. Novák Elődöt eredetileg azért hívták be, mert egy „művész” Darth Vader-re rakta rá a magyar Szent Koronát.
Tovább...