Gyurcsány nemcsak az országot, az MSZP-t is eladósította

Sokan a 2006-ban az ország vezetésére illegitimmé váló miniszterelnököt hibáztatják az eladósodás miatt, ami csökkent, de még mindig bizonytalan, hogy hogyan lehet ekkora tartozást rendezni.

A Jobbik a nemzetbiztonsági bizottságot vezetné (Videóval)

Elkezdődött az új Országgyűlés alakuló ülésének előkészületeiről szóló pártközi egyeztetés. Az már biztos, hogy a Jobbik a nemzetbiztonsági bizottságot i...

Európának szüksége van Oroszországra (frissítve)

Az európai energetikai együttműködés fejlesztéséről hazánkban tárgyal az Európai Unió - Oroszországi Föderáció Energetikai Parlamentáris Munkacsoport.

Tovább...

Rejtélyes eltűnés és haláleset a Welsz-ügy nyomában

Welsz Tamás kapcsolatban állhatott két áfacsalásokba keveredett felvidéki vállalkozóval. Az egyik talán öngyilkos lett, de nem találták meg a holttestét. A másik állítólag megha...

Újabb jobbikos siker: marad a kilakoltatási moratórium

A kabinet szerdai ülésén úgy döntött, meghosszabbítja a kilakoltatási moratóriumot a devizahitelesek problémájának végleges megoldásáig - úgy, ahogy azt a Jobbik követelte.

Tovább...

Gyarapodás vagy ráfizetés?

Balczó Mátyás: Amanda üzenete - Vona Gábor: A különbség - Gyarapodás vagy ráfizetés? – Az EU-tagságot teszi mérlegre a legfrissebb Bar!kád!

Tovább...

Ilyen ország pedig nincs...

...ahol egy választási bűncselekmény legális lehet. A Fidesz jóvoltából most már pedig az. Újabb nyomozást szüntetett meg a rendőrség szavazók utaztatása miatt.

Tovább...

Megint kínossá vált Gyurcsány a baloldalon

"A balközép ellenzéknek szembe kell néznie azzal, hogy Gyurcsány Ferenc politikájára már nem szavaz a magyar választók többsége."

Tovább...

Megvan a Jobbik helye a szavazólapon

Kisorsolta a Nemzeti Választási Bizottság, hogy a május 25-i európai parlamenti választáson a pártok listái milyen sorrendben szerepeljenek a szavazólapon.

Tovább...

Hogyan szavazhatok külföldről? - kisokos az EP-választásra

Egy helyen a május 25-i európai parlamenti választásokkal kapcsolatos legfontosabb információk.

Tovább...

Összefogtak a palesztinok

Heteken belül véget vet a politikai megosztottságnak és egységkormányt alakít az eddig egymással rivalizáló két fő palesztin politikai erő, a Fatah és a Hamász.

Tovább...

Legyen a székely zászló a székely nemzeti ellenállás jelképe!

A Székely Nemzeti Tanács a készülő zászlótörvény veszélyeire hívta fel a székelyföldi önkormányzatok figyelmét, és mozgalmat hirdetett a székely jelképek védelméért.

Tovább...

Nem kell az új szocpol

Az új lakások építéséhez és vásárlásához igénybe vehető lakásépítési hozzájárulás (szocpol) tavalyelőtti újbóli bevezetésétől 2013 végéig több mint ezer lakáscélú szociálpolitik...

Amerikai ejtőernyősök érkeznek Lengyelországba és a Baltikumba

A Pentagon felszólította Oroszországot, hogy vonja vissza csapatait az ukrán határról és tartsa tiszteletben Ukrajna szuverenitását.

Tovább...

Felcsúton jártam, stadiont láttam

Egy kicsi ékszerdoboz, hősök és építők nagyszerű síremléke, pöffeszkedő, nagyravágyó Döbrögik játéktere, ziccerek hazája, ahol tűzijátékkal és tapssal ünneplik a bukást.

Tovább...

A magyarok tanítója?

Szent Adalbert a közép-európai népek térítőjeként vonult be az egyháztörténelembe. Megfordult Géza fejedelem udvarában, majd mártírhalált halt a litvánok között....

Világhírű cég üzemelteti majd a Fradi-stadiont

Komoly nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező vállalat lesz a Ferencváros új stadionjának üzemeltetője.

Tovább...

Rájár a NAV a trafikokra

Azért is büntetnek, ha elektromos cigitöltőt árulnak, ugyanis azt valamiért tilos. A legtöbb üzletben már jártak ellenőrök.

Tovább...

Narkós firkászokat fogtak a rendőrök

Az M43-as autópályán lévő Móra Ferenc hidat fújták össze, majd elmenekültek. Pozitív drogteszt, szabadlábon védekezés.

Tovább...

Rovás a személyi okmányokon?

Mivel az egyéni kézjegy akármilyen firka is lehet, így a rovásírásba sem lehet belekötni. Állítólag egyre többen csinálják.

Tovább...

Rajzolj te a Legbátrabban! - rajzpályázat

A HVIM balassagyarmati tagszervezete, valamint a Jobbik IT balassagyarmati szervezete közösen rajzpályázatot hirdet a jövő nemzedékének.

Tovább...

Miért kell a Jobbiknak a nemzetbiztonsági bizottság?

A téma az új parlamenti ciklus bizottságainak pártok közti kiosztása volt, a Jobbik a nemzetbiztonsági bizottság élére küldené Mirkóczki Ádám szóvivőt.

Tovább...