Üzengetős hadjárat indult a Fideszben

Pokorni Zoltán, Lázár János és Kövér László egymásnak üzengetnek a nyilvánosság előtt. Orbán Viktort és Habony Árpádot sejtik a háttérben.

Félgyarmati sors: leszakadtunk Szlovákiától is

Balczó Zoltán: A magyar kormány úgy változtasson a gazdaságpolitikáján, hogy a végeredmény a magyar emberek életszínvonalának növekedése legyen.
Tovább...

A kitartó lengyelek a litván hatalom alatt I. rész

A kommunista bűntények és deportációk ellenére a lengyelek által „Kresy”-nek hívott tartományban még mindig magas arányban élnek lengyel közösségek.
Tovább...

14 jel, ami arra utal, hogy háború várható

Most egy hatalmas háború réme fenyeget minket, amelynek kitörésére sajnos napról napra egyre több aggasztó jelből következtethetünk.
Tovább...

Jobbik: „Rogánia, a korrupció és az ostobaság hazája”

A nemzeti párt szerint a Belvárosban Rogánéknak sikerült rekord nagyságú adósságot produkálni, amellyel egyértelműen bizonyították szakértelmük hiányát.
Tovább...

Így bolondult meg az időjárás (fotó)

Szombat este a decemberi időjáráshoz képest szokatlan vihar csapott le az országra. Ha Ön is készített felvételeket a jelenségről, küldje el: szerk@alfahir.hu!
Tovább...

Pályáztatás nélkül jutott 1500 hektárnyi földhöz Simicska

Kiperelte a Blikk a Földművelésügyi Minisztériumtól a pályázat nélkül kiadott állami földek és használóik listáját.
Tovább...

Legyen Ön is milliomos Alsózsolcán!

Alsózsolca "független" testülete Csöbör Katalin bizalmasának öt év vonatkozásában 14 milliós javadalmazással járó alpolgármesteri széket szavazott meg.
Tovább...

Állítólag le akarták járatni Pintér Sándort

Egy külföldi szervezet a közelmúltban állítólag karaktergyilkossággal próbálta meg lejáratni Pintér Sándor belügyminisztert.
Tovább...

Szijjártó megfeledkezett a kárpátaljai magyarokról

Szijjártó Péter külügyminiszter(?) Kijevben tárgyalt. Pénzt, paripát ígért az ukrán vezetésnek, miközben egyszóval sem tért ki a kárpátaljai magyarság helyzetére.
Tovább...

Csapás Brüsszelnek: a britek többsége kilépne az EU-ból

Nagy-Britanniában 2017-ig népszavazást tartanak a brit EU-tagságról, de addig a kormány újratárgyalná az EU-hoz fűződő viszonyrendszerét az Európai Bizottsággal.
Tovább...

Péter gyalogosan indult az orvoshoz, viszont biciklivel tért haza

Péter megbetegedett és így az orvoshoz indult gyalogosan, viszont egy elektromos kerékpárral tért haza. Az ellentmondásra a rendőrök hívták fel a figyelmét.
Tovább...

NB1: íme az ősz legjobb pillanatai

Az alábbi összefoglaló videóban láthatók a bajnokság őszi szezonjának legjobb, legviccesebb és legszánalmasabb pillanatai.
Tovább...

Sok százan énekelték a nemzeti imát Székelyföldön

A rendezvények résztvevői leszögezték: elegük van a magyarellenes megnyilvánulásokból.
Tovább...

McCain elégedett a budapesti tüntetéssel

Az egykori vadászpilóta szerint a tüntetés "egyetértés korábbi nyilatkozatával, amelyben antidemokratikusnak minősítette a magyar miniszterelnök kormányzását."
Tovább...

A bolgár harcosok

A bolgár régészek feltártak egy erődöt Bulgária északi részén, Dobrich városban, ahonnan előkerült egy bolgár harcosövdísze.
Tovább...

Orbán a munkájukat elvette, a csokijukat megette (képsorozat...

Egy képviselő adta át a parlamentben a dohányipari szakszervezetek csokijait. Orbán Viktor és Semjén Zsolt nem úgy szavazott, ahogy kérték, de azért a csokit elmajszolta.
Tovább...

Bepálinkázva okozott balesetet a cigány megélhetési celeb!

L. L. Junior azzal próbálta mentegetni magát, hogy meghitten karácsonyi sütit gyúrogatott a kedvesével, majd közben együtt piáltak be, bort és pálinkát fogyasztottak.
Tovább...

Megsegíteni a nemzeti oldal nehéz sorsú családjait (videó)

A HVIM azt érzi kötelességének, hogy a saját közösségéhez tartozó rászorulókat támogassa.
Tovább...