Tömegsírok jelzik az Iszlám Állam útját

Az IÁ csak ritkán ejt foglyokat, a múlt héten a szír hadsereg több száz katonáját végezték ki, az általuk megszállt területeken elsősorban a keresztények ellen folytatnak népírást.

A léhűtő cigány Angliában is léhűtő marad

Kanada után Anglia az újabb kitelepülési hullám célpontja, a szociális rendszeren való élősködés még nyelvtudás nélkül is megy: bőrfejűek, menekülés, vasazás a középpontban.
Tovább...

Jobbik: Magyar-magyar kerekasztalt Kárpátalja védelméért! (videó)

A Jobbik egy gyakorta ülésező magyar-magyar kerekasztal létrehozását kezdeményezi az egyre súlyosbodó ukrán-orosz harcok miatt, a magyar közösség védelmében.
Tovább...

25 milliárddal tömi ki a kormány a Csányi-féle Bonafarmot

A 2014-2020 között élelmiszer-ipari beruházások támogatására felhasználható 200 milliárd forint mintegy nyolcadát kapja a leggazdagabb magyar cége. Legalábbis eddig.
Tovább...

A Kúria döntése sem érdekli a Tescót

Lejárt ugyan az augusztus végi határidő, a Tesco áruházlánc mégsem tett eleget törvényi kötelezettségének.
Tovább...

Sajnos csak tanúként idézik be Gyurcsány Ferencet

Biztosan beidézi tanúként Gyurcsány Ferencet a bíróság a 2006. őszi események kapcsán indult büntetőperben.
Tovább...

Fegyelmi eljárást indított az ELTE a nemi erőszak miatt

Több ember ellen is fegyelmi eljárást indított az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) a tanító- és óvóképző kar fonyódligeti gólyatáborában történtek miatt.
Tovább...

Egymást pofozták a szocialisták Marcaliban

Suchman Tamás támadt rá az aláírást gyűjtő párttársaira Marcaliban, a standot szétverte és fizikailag is megfenyegette az aláírásokat gyűjtő szocialistákat.
Tovább...

Drágább lesz a pénzért kínált letelepedés

250 ezerről 300 ezer euróra emelné Rogán törvénymódosítója a letelepedési kötvény árát. Az indoklás szerint így is versenyképes lesz.
Tovább...

Az MSZP pártigazgatója rendelhette meg a bajai videót

Az MSZP-közeli Egyenlítő blog korábbi tulajdonosa beszélt arról, hogy kereste meg őt Velez Árpád egy "lebuktató" videó készítése miatt.
Tovább...

Újabb túsz lefejezéséről közölt videót az Iszlám Állam

Újabb amerikai túsz lefejezéséről tett közzé videót az Iszlám Állam (IÁ) az iszlamista honlapokat figyelő amerikai SITE központ szerint.
Tovább...

Megszüntették az eljárást Vizoviczki kidobói ellen

A Vizoviczki László diszkójában dolgozó fiatalembereket azzal gyanúsították, hogy 2011. december 3-án megölték a 21 éves H. Gézát
Tovább...

Sokkal könnyebb kijutni a labdarúgó Európa-bajnokságra

A 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon az eddigi 16 helyett 24 válogatott vehet részt.
Tovább...

Magyar fiatalra támadt a részeg román pópa

Egy bálványosváraljai ortodox pópa megvert egy 19 éves fiatalembert, csak azért, mert magyar. Rendőrök előállították, olyan részeg volt, hogy összehányta magát.
Tovább...

Itt a vége: kisebbségellenes marad az új Ukrajna

Porosenko előzetes ígérete ellenére nem lesz magyar többségű választási körzet, ami nem csak európai normákat sért, hanem az ukrán választási törvénynek is ellentmond.
Tovább...

Egy óriás harcos titka

A szibériai Omszk város mellett a 11. században élt harcos maradványaira leletek. Az első vizsgálatok alapján a kutatók valószínűsítik, hogy a férfi csatában halt meg.
Tovább...

Bravó MLSZ, bravó Kubatov: örökrangadó temetői hangulatban

1000 néző előtt játszották a magyar bajnokság legnagyobb múlttal rendelkező találkozóját, az MTK-Ferencvárost. A találkozót ráadásul botrányok is övezték.
Tovább...

A leghíresebb celebek meztelen fotóit tették közzé

Hollywoodi sztárok, sportolók és zenészek kerültek kínos helyzetbe. Persze főleg nők: olyan képeket tettek közzé róluk, amiket nem a nyilvánosság számára készítettek.
Tovább...

Magyar-magyar kerekasztal összehívását kezdeményezi a Jobbik

A Jobbik szerint elhúzódó válságra kell számítani Ukrajnában és a Kárpátalján élő magyar kisebbség védelmében fontos lenne a párbeszéd.
Tovább...