Bűnügy

Egész kis dzsanga ültetvényre bukkantak egy XII. kerületi pincében

Kábítószer kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 35 éves budapesti férfi ellen a rendőrség, mert egy XII. kerületi ház pincéjében kendert termesztett - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a rendőrség honlapján.

A BRFK nyomozói - miután tudomásukra jutott, hogy egy Határőr úti házban egy férfi feltehetően a marihuána alapanyagául szolgáló növényt termeszt - hétfőn házkutatást tartottak, és ott 86 tő növényt találtak - olvasható a police.hu oldalon.

Pupák vezetett el a tolvaj Benjaminhoz

Pupák, a két éves rendőrkutya vezette el a rendőröket a gyanúsítotthoz Cibakházáról Tiszaföldvárra - O. Benjaminhoz. 

Kempingüzemeltetőkre csaptak le a pénzügyőrök

Több mint hárommillió forint bírságot szabott ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) zalai kempingüzemeltetőkre, akik a náluk megszálló pénzügyőröknek nem adtak számlát - közölte a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense szerdán.

Szeméremsértéssel gyanúsítják az óbudai taperolót

Szeméremsértés gyanújával indított eljárást a rendőrség egy férfi ellen, aki nőket molesztált Óbudán - közölte kedden a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint a 31 éves gyanúsított szeptember 6. és 13. között inzultálta a sértetteket; mögéjük lépett és átkarolta őket. Volt olyan eset, amikor 20 perc alatt három nőt is hasonló módon molesztált.

Elsőfokú ítélet született a cserdi darabolós gyilkosság ügyében

Nincs meg annak az áldozatnak a feje, akit gyilkosai négy éve vertek halálra, égettek el és daraboltak fel. A tárgyaláson most született elsőfokú ítélet.

Cserdiben 2010-ben öltek meg egy 45 éves férfit 1500 forint miatt. Annak idején nehezen akart beindulni a nyomozás, végül kiderült: barátja, Domján Csaba verte agyon, majd sógorábal, K. Jánossal felgyújtották, elégették és feldarabolták.

Teljes bizonytalanság a soroksári gyilkosság ügyében

Bevezető: 
A közel egy éve brutálisan megölt asszony férjét négy órán keresztül hallgatták ki a napokban, de új részletekkel nem szolgált a hatóságoknak.
Cikk Front kép - 280x185: 

Továbbra sem tud eredményt felmutatni a rendőrség a soroksári gyilkosság ügyében. A közel egy éve brutálisan megölt asszony férjét négy órán keresztül hallgatták ki a napokban, de új részletekkel nem szolgált a hatóságoknak. Közben a Jobbik is felajánlott 1 millió forint vérdíjat, így már hétmillió kétszázezer forint jár a nyomravezetőnek.

Nem akart kávézni, ezért fejbe vágta egy gumikalapáccsal

Bevezető: 
Nem kérte a kávét, ezért fejbe vágta feleségét egy gumikalapáccsal egy férfi Röszkén.
Cikk Front kép - 280x185: 

Nem kérte a kávét, ezért fejbe vágta feleségét egy gumikalapáccsal egy férfi Röszkén.

A mentésirányítás tett bejelentést  hétfőn, hogy Röszkén egy férfi bántalmazta válófélben lévő feleségét. A helyszínre irányított rendőröknek az asszony elmondta, hogy reggel iratokat vitt a férfinak. Nem ment be, ezért a férje utána ment kerékpárral. Először egy gumikalapáccsal vágta fejbe, majd ököllel bántalmazta.

Rezesová-per - eljárás a perből kizárt szakértők ügyében

Saját kérésükre két, a Rezesová-perben korábban eljáró szakértő ügyében soron kívüli eljárást folytat le a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) - tudatta a testület hétfőn közleményben az MTI-vel.

Cigányok? Rendőrverő férfi és nő ellen emeltek vádat

A Budapesti Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt vádiratot nyújtott be két ember ellen, aki a vád szerint pár hónapja rátámadt három intézkedő rendőrre - közölte a fővárosi főügyész hétfőn.

Menekülés közben elfogták a zuglói gyilkost

Elfogták azt a 31 éves férfit, aki a gyanú szerint a múlt héten megölt egy 47 éves nőt Zuglóban - jelentette be Sulányi Vilmos, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Bűnügyi Főosztálya Életvédelmi Osztályának alosztályvezetője hétfőn sajtótájékoztatón.

A rendőr alezredes közölte, a holttestre az áldozat fia talált rá a múlt pénteken, a nőt vélhetően egy nappal korábban ölték meg. Hozzátette: az asszony bántalmazás miatt vesztette életét.

Ha tetszett a cikk, kövesse az alfahir.hu Facebook-oldalát is!

FRISS HÍREK

Tartalom átvétel