Bűnügy

Meghalt a sorozatgyilkos alaszkai rém

Bevezető: 
Robert Hansen 17 nőt ölt meg és 30 másikat megerőszakolt, mikor a 70-es években kéjnők és sztriptíztáncosnők serege követte az építőmunkásokat a távoli északra.
Cikk Front kép - 280x185: 

roberMeghalt az életfogytiglani börtönbüntetését töltő alaszkai sorozatgyilkos, Robert Hansen, aki 17 nőt ölt meg és 30 másikat megerőszakolt az alaszkai építkezési láz idején, az 1970-es években, amikor kéjnők és sztriptíztáncosnők serege követte az építőmunkásokat a távoli északra.

Gázos bűneset: illegális gáztöltő állomást számoltak fel Piliscséven

Lopott gázzal és lopott árammal működő illegális gáztöltő állomást számoltak fel Piliscséven a NAV pénzügyőrei. A sűrített földgázzal gázüzemű autóit működtette a tulajdonos - közölte a NAV Közép-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatósága pénteken.

Rozs Viktor osztályvezető közölte: egy családi ház garázsa mögötti helyiségben hét, egyenként 140 literes, magasnyomású acéltartályt találtak egymással összekötve, amelyekbe ipari kompresszorral sűrítették a gázt.

Gépkocsira támadt a felbőszült Örkény

A Siófoki Rendőrkapitányság eljárást folytat rongálás vétség és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy budapesti lakos ellen.

Előzetes letartóztatásban a küldeményekkel eltűnt debreceni postás

A Debreceni Járásbíróság csütörtökön egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a sikkasztással gyanúsított debreceni postást - közölte a hajdú-bihari főügyész az MTI-vel.

Jónáné Pocsai Edit emlékezetett arra, hogy a postást - aki augusztus 13-án tűnt el a rábízott küldeményekkel és készpénzzel -, augusztus 18-án fogták el a rendőrök Budapesten.

Hűtlen kezeléssel gyanúsítanak egy önkormányzati cégvezetőt

Bevezető: 
Gyanúsítottként hallgatta ki a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő (NyírVV) Nonprofit Kft. ügyvezetőjét az (NNI).
Cikk Front kép - 280x185: 

Nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyíregyházi önkormányzat tulajdonában lévő Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő (NyírVV) Nonprofit Kft. ügyvezetőjét a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) - írta csütörtöki számában a Kelet-Magyarország.
   

Faléccel vágta orrba sógornőjét

A Kaposvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat egy somogyjádi lakos ellen. A 39 éves férfi szerdán  Somogyjádon, otthonának udvarán előzetes szóváltást követően egy faléccel orron ütötte sógornőjét.

Szalmakalapra, strandolásra költötte az elopott pénzt a postás

Bevezető: 
A rábízott pénzzel eltűnt postás vásárolt egy gépkocsit, az ország különböző településein szállodákban lakott. A készpénz egy részét mobiltelefonra, strand belépőre költötte.
Cikk Front kép - 280x185: 

A néhány napja a rá bízott pénzzel eltűnt postás vásárolt egy gépkocsit, az ország különböző településein - álnéven bejelentkezve - szállodákban lakott. A készpénz egy részét - többek között - mobiltelefonra, strand belépőre költötte, illetve vett egy baseball sapkát, egy szalmakalapot, és egy napszemüveget- írta a police.hu.

Lelőtte a rendőr a rátámadó férfit

A lövöldözés kedd délelőtt történt, mindössze néhány kilométerre Fergusontól, ahol napok óta tüntetnek egy tinédzser halála miatt, akivel egy rendőrjárőr végzett.

Valaki jól keresett a bánrévei jégverésen - a polgármester ellen már vádat emeltek

Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot az ügyészség a bánrévei polgármester és társa ellen – írja a boon.hu.

Nagyon ostoba autótolvajok garázdálkodtak Pakson

A két fiatalember betörte a jármű ablakát, kivettek az utastérből egy fényképezőgépet, majd elindultak az autóval, ám rögtön ezután nekitolattak egy, a közelben parkoló autónak. Ekkor észrevették az arra járőröző rendőröket, kiugrottak az autóból és elmenekültek - írja a teol.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse az alfahir.hu Facebook-oldalát is!

FRISS HÍREK

Tartalom átvétel