Bűnügy

Lajos leszúrta vitapartnerét, majd beugrott a hideg patakba

Bevezető: 
A túlsó part felé menekült, de három dolgot kihagyott a számításból: az alig kétfokos vizet, a félméteres iszapot, és azt, hogy nem tud úszni.
Cikk Front kép - 280x185: 

Késsel megsebesített egy horgászt, majd a felelősségre vonás elől a kétfokos vízbe ugrott egy férfi Tasson. A túlsó part felé menekült, de három dolgot kihagyott a számításból: az alig kétfokos vizet, a félméteres iszapot, és azt, hogy nem tud úszni. A rendőrök mentették meg az életét - írja a police.hu.

Reklámszatyorban hagyta a kutyakölyköket a szívtelen dunavecsei nő

A Kunszentmiklósi Járási Ügyészség állatkínzás bűntette miatt vádat emelt egy 23 éves dunavecsei nő ellen, aki egy reklámszatyorban a sorsára hagyott nyolc kutyakölyköt, amelyek két napig tartó szenvedés után elpusztultak - közölte csütörtökön a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtóreferense.

Schmidt Gábor közleménye szerint a nő 2014. augusztus 13-án összeszedte a dunavecsei lakóházuk teraszán a hónap elején született nyolc kutyakölyköt, és azokat egy reklámszatyorba tette.

Meg fogok halni - dehogy fogsz!

Bevezető: 
Aztán mégis. A család elégedett az izsáki rendőrökre kiszabott szigorú ítélettel.
Cikk Front kép - 280x185: 

Mint megírtuk, társtettesként elkövetett emberölés bűntette miatt Bodor Viktor elsőrendű vádlottat életfogytig tartó fegyházbüntetésre, Bimbó Csongor másodrendű vádlottat szintén társtettesként elkövetett emberölés bűntette miatt 25 év fegyházbüntetésre ítélte a Kecskeméti Törvényszék szerdán kihirdetett elsőfokú ítéletében, mert a két rendőr 2013. április 8-én az izsáki rendőrőrsön halálra vert egy lopás gyanúja miatt előállított román állampolgárságú, magyar nemzetiségű izsáki férfit.

– Nagyon féltünk az ítélet napjától, attól tartott a család, hogy a bátyám gyilkosai öt-hat évvel megússzák. Most egy kicsit megkönnyebbültem, bár soha nem tudom feldolgozni – mondta az elhunyt férfi öccse a Blikknek.

Fiatalkorú purdék zsaroltak, fenyegettek általános iskolás gyerekeket

Általános iskolás gyerekektől vette el fenyegetéssel a pénzüket az a három, 19, illetve 16 éves, részben már büntetett előéletű fiatal, aki ellen zsarolás miatt emelt vádat a Zalaegerszegi Járási Ügyészség.

Orgazdasággal gyanúsítják a Portik-ügy koronatanúját

Bevezető: 
Ha a gyanú igaz, akkor a korábban elnöki kegyelmet kapott férfi abban az időszakban követte el a bűncselekményt, amikor szorosan együttműködött a

Csalással és orgazdasággal gyanúsítja a Portik-ügy koronatanúját a rendőrség - írta csütörtöki számában a Népszabadság.

A lap szerint a gyanúsítottat kedden vette őrizetbe a Nemzeti Nyomozó Iroda, mivel gyanújuk szerint 2013 márciusában és áprilisában mások által ellopott illatszerszállítmányokkal üzletelt.

Sok cuccot foglaltak le a rendőrök, válogasson!

Bevezető: 
Ha Öntől is lopott a most elkapott banda, akkor visszakaphatja ékszereit, vagy egyéb értékeit. Ezek tényleg mindent vittek, ami mozdítható volt.
Cikk Front kép - 280x185: 

Nemzeti Dohányboltokba, étterembe, lakásokba, irodákba törtek be egy banda tagjai, akiket a pestszentlőrinci rendőrök elfogtak. A rendőrség a sértettek jelentkezését várja. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást H. Attila 20 éves, S. Zsolt 43 éves, T. Pál 31 éves, P. Zsolt 29 éves budapesti és G. László 43 éves hajdúsámsoni lakosok ellen.

Ipari mértékben gyártották illegális cigarettát Nyíregyházán

Illegális dohányüzemet és egy cigarettacsempész-bandát buktattak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói Nyíregyházán - közölte a NAV észak-alföldi regionális bűnügyi igazgatóságának sajtóreferense szerdán.

Jánvári-Stefán Regina elmondta, hogy az üzemben ipari méreteket öltő mennyiségben állítottak elő a vágott dohányt, míg a csempészek 50 millió forint értékű cigarettával buktak le.

Csaknem háromszáz embert vágott át egy internetes csaló

Vádat emelt a Keszthelyi Járási Ügyészség egy fiatal nő ellen, aki közel 300 vevőt csapott be interneten kínált márkás ruhákkal, amelyek soha nem voltak a birtokában.

Négy férfit fogtak el egy 18 éve történt gyilkossági kísérlet miatt

Négy férfit fogtak el a rendőrök egy 1996-ban történt emberölési kísérlet ügyében, a rendőrség előterjesztést tesz a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján szerdán.

István biciklizni indult és véletlenül magával vitt tíz méter fémkerítést

Kerékpárja mögé kötött kiskocsin vitte a lopott vasat, hamarosan bíróság elé állhat - írja a police.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse az alfahir.hu Facebook-oldalát is!

FRISS HÍREK

Tartalom átvétel