Bűnügy

Kertjében ásta el a lopott italokat a ravasz Jenő

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a két fiút, akik egy raktárépületből loptak el italokat, amelyeket később egyikőjük elásott - írja apolice.hu.

Két "népes család" balhézott Sarkadon

Két népes család tagjai közül többen egymásnak ugrottak kedden 11 óra körül Sarkadon a Holló utcán. Helyi informátoraink elmondása szerint a balhé egy hétfői ,,mutogatás" miatt robbant ki.

Élve kerültek elő az ellopott csirkék

Élve megtalálták és visszaadták a sértettnek az ellopott baromfikat a hódmezővásárhelyi rendőrök – írja a police.hu.

Egy hódmezővásárhelyi férfi jelentette be a helyi rendőrkapitányságon még pénteken, hogy az éjszaka folyamán valaki bemászott a kertjébe, és a baromfiólból elvitt 5 tyúkot valamint 1 kakast.

Fegyveres műfogsorrablók ellen emeltek vádat

Pénzt, ékszert és műfogsort is zsákmányoló fegyveresek ellen emelt vádat az ügyészség jelentős értékre elkövetett rablás miatt.

Az ügyészség szerint a két megvádolt férfi - egy harmadik, ismeretlenül maradt társával - tavaly március 22-én éjfél körül símaszkban, kesztyűben megjelent egy XX. kerületi családi ház előtt, kifeszítette a kertkaput, betörte a bejárati ajtó üvegablakát betörték, és behatolt az épületbe - közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész.

Golfütővel verték agyon a debreceni fiatalt

Bevezető: 
Saját lakásában végezték ki a 22 éves E. Csabát. A fiatalembert egy golfütővel verték péppé, holttestére saját édesanyja, Jolika talált rá.
Cikk Front kép - 280x185: 

Saját lakásában végezték ki a 22 éves E. Csabát. A fiatalembert egy golfütővel verték péppé, holttestére saját édesanyja, Jolika talált rá – írja a borsonline.hu. Egyelőre nincs gyanúsítottja a gyilkosságnak, E. Csaba ismerhette a támadót, hiszen nem törték rájuk az ajtót, semmi hangoskodás nem hallatszott.

A rendőrség még a brutális gyilkosságot követő napon is helyszínelt a csendes, debreceni utcában. A fiatal férfi holttestére hétfő délután saját édesanyja, Jolika talált rá. Az asszony az házban lakó Polgári Lászlótól kért segítséget. A férfi a Debreceni Televíziónak elmondta, hogy borzalmas látvány fogadta a szobába lépve. Megnézte, hogy van-e pulzusa a földön fekvő fiatalembernek, de már nem mutatott életjeleket. A férfi egy véres golfütőt látott a holttest mellett.

A Parlament előtti szobrot akarta ellopni egy tolvaj

Egy bátor tolvaj a belvárosi Magvető szoborra vetett szemet, amit az önkormányzat azóta átadott a Parlament elé szánt szoborkompozícióhoz.  Az eset még januárban történt, de a rendőrség csak most tájékoztatott róla – írta a hir24.hu.

Nem emelnek vádat a fia molesztálóját összeverő apa ellen

Bevezető: 
Raymond Frolandert előbb a kórházba vitték, utána szállították csak a rendőrségre. Az eset természetesen nem Magyarországon, hanem Floridában történt.
Cikk Front kép - 280x185: 

Megvédte a rendőrség az apát, aki rajtakapta a 18 éves fiú “bébiszittert”, amint a 11 éves fiával fajtalankodik. Raymond Frolandert előbb a kórházba vitték, utána szállították csak a rendőrségre. Az eset természetesen nem Magyarországon, hanem Floridában történt.

Körözött életfogytos magyar gyilkost fogtak el Thaiföldön

Thaiföldön, Pran Buri tartományban a rendőrség elfogta azt a férfit, aki 2005-ben kézigránátot hajított egy család tagjaira Törökszentmiklóson. A támadásban egy ember meghalt, tizennégyen megsérültek - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a rendőrség honlapján.

Röhögött a bűnbanda az ítéleten

Bevezető: 
Mosolyogva, röhögve fogadta az a banda az ítéletet, amelynek tagjai rendőrruhában, kommandósnak álcázva törtek rá több emberre és rabolták ki őket.
Cikk Front kép - 280x185: 

Mosolyogva, röhögve fogadta az a banda az ítéletet, amelynek tagjai rendőrruhában, kommandósnak álcázva törtek rá több emberre és rabolták ki őket. Csorba János és 12 társa összesen 141 év fegyházat kapott a Budapest Környéki Bíróságon – írta a Blikk.

Megöltek egy férfit Debrecenben

Megöltek egy 22 éves férfit Debrecenben - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Ha tetszett a cikk, kövesse az alfahir.hu Facebook-oldalát is!

FRISS HÍREK

Tartalom átvétel