Bűnügy

Pénzt és cigit zsarolt ki társaitól egy nyíregyházi diák

Jogerősen egy év felfüggesztett fogházbüntetést kapott zsarolási kísérletért egy nyíregyházi diák, aki ellen gyorsított eljárásban emelt vádat az ügyészség - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vezetője hétfőn.

A nyomravezetői díj sem hozott megoldást a soroksári gyilkosság ügyében

Bevezető: 
Huszonkét bejelentést kapott a rendőrség azóta, hogy az országos főkapitány 5 millió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a soroksári gyilkosság ügyében.
Cikk Front kép - 280x185: 

Huszonkét bejelentést kapott a rendőrség azóta, hogy az országos főkapitány 5 millió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a soroksári gyilkosság ügyében – tájékoztatta a Borsot a az ORFK sajtóügyelete.

Kutyakínzót keresnek

Bevezető: 
Megnyúztak egy kutyát a Borsod megyei Varbón.A borsodi állatvédőrség egy felhívásban kérte arra kérte az emberek, aki tud valamit a kegyetlen gyilkosságról az jelentkezzen.
Cikk Front kép - 280x185: 

Megnyúztak egy kutyát a Borsod megyei Varbón. Egy kedvencét sétáltató készítette a képeket október hetedikén vagy nyolcadikán - írta a Blikk.

Ezek szerint az ebek teljesen szakszerűen megnyúzták, majd egyszerűen kihajították. A borsodi állatvédőrség egy felhívásban kérte arra kérte az emberek, aki tud valamit a kegyetlen gyilkosságról az jelentkezzen.A nyomravezetőnek több százezer forintot fizetnek.

Nagy szállítmány csempészcigit foglaltak le Borsodban

Kétezer-ötszáz doboz csempészett, főleg ukrán cigarettát és több mint száz kilogramm vágott dohányt foglaltak le Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a pénzügyőrök az elmúlt egy hónapban - mondta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) megyei vám- és pénzügyőri igazgatója szombati, miskolci sajtótájékoztatóján.

Horváth Tivadar őrnagy hozzátette: négy esetben orgazdaság megalapozott gyanúja miatt kezdeményeztek büntetőeljárást. A lefoglalt cigarettamennyiség nagyobb, mint amennyit tavaly egész évben koboztak el.

Kállay-Saunders szerint ő csak védekezett

Bevezető: 
Az ügyészség viszont életveszélyt okozó, valamint súlyos testi sértés miatt javasol vádemelést az énekes ellen.
Cikk Front kép - 280x185: 

Lezárta a nyomozást a rendőrség Kállay-Saunders András és barátja, Kayode Olapade Abel ügyében. A Blikk szerint életveszélyt okozó, valamint súlyos testi sértés miatt javasolnak vádemelést ellenük a nyomozók. Az énekes azt állítja, hogy a "barátnőjét és a barátját akarta megvédeni", ezért verekedett a Hajógyári-szigeten, egy szórakozóhelyen.

Buszmegállóra támadt a részeg garázda, de veszített

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a napokban fejezte be a büntetőeljárást egy 21 éves pápai lakossal szemben, aki Balatonfüreden egy buszmegálló üvegét kirúgta - írja a police.hu.

A Balatonf

Rács mögött marad a gólyatáboros erőszakoló

Bevezető: 
Szökés, elrejtőzés, illetve bűnismétlés veszélye miatt december elsejéig meghosszabbították a gólyatábori erőszakoló K. S. Szilárd előzetes letartóztatását.
Cikk Front kép - 280x185: 

Szökés, elrejtőzés, illetve bűnismétlés veszélye miatt december elsejéig meghosszabbították a gólyatábori erőszakoló K. S. Szilárd előzetes letartóztatását – értesült a Magyar Nemzet. A tábori események nyomán fegyelmi eljárás alá vont Galántai Tamás helyére közben tegnap új elnököt választott az ELTE tanítóképző karának hallgatói önkormányzata, az egyetemi diákképviselet vezetője pedig közölte: márciusra a teljes HÖK-ös gárda lecserélődik az ELTE-n. 

Csicskáztatókat fogtak a rendőrök (videó)

Bevezető: 
A rendőrség elfogott két férfit és két nőt, akik Csernelyen rabszolgasorban tartottak két asszonyt, akik évekig kényszermunkát végeztek tartóiknak.
Cikk Front kép - 280x185: 

A rendőrség elfogott két férfit és két nőt, akik Csernelyen rabszolgasorban tartottak két asszonyt, akik évekig kényszermunkát végeztek tartóiknak.

Egész fegyverarzenált találtak a borsodi kenderbandánál

Engedély nélkül tartott lőfegyverekkel, lőszerekkel, lőfegyverrel szerelhető hangtompítókkal is rendelkeztek azok az indiaikender-termesztők, akiket már korábban gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.

Janasóczki Attila kifejtette, a sátoraljaújhelyi rendőrkapitányság korábban kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Sz. Károly 60 éves sárospataki és a hasonló korú G. Csaba debreceni lakossal szemben.

Bosszút esküdtek Bándy Katáért

Megtörte a hallgatást Bándy Kata édesanyja, az asszony a Story magazinnak elmondta: nem tudja elengedni a lányát és soha nem fog megbocsájtani a lánya gyilkosának. „Üzenem neki, lesz egy férfi, aki 38 év múlva, a szabadulása hajnalán várni fogja őt a börtön kapujánál. És bosszút áll a lányomért” – nyilatkozta az édesanya.

Ha tetszett a cikk, kövesse az alfahir.hu Facebook-oldalát is!

FRISS HÍREK

Tartalom átvétel